“Viasat Motor toob vaatajateni rea tipptasemel spordisündmusi, millele Viasat on omandanud esitusõigused ja mille hulgas on Vormel 1, Moto GP ja Nascar ning rea väga populaarseid võistlussarju, mida seni ei ole Balti riikides veel edastatud,” selgitas Viasat Eesti turundus- ja kommunikatsioonijuht Kristina Seimann. Viasat Motor’i vaatajad saavad tema sõnul ülevaate ka sellistest võistlussarjadest nagu GP2, mootorrataste söerajasõit Speedway World Championship, ralli ja rallikross, veemotosari F1 Powerboat, Nürburgring ja Dubai 24-tunni võidusõit ning muudest motosündmustest.

Viasat Motor täiendab Viasati juba ulatuslikku Balti spordikanalite valikut, mille hulgas on ka Viasat Sport Baltic, Viasat Golf ja Viasat Premier League HD. Kanalit Viasat Motor SD edastatakse Viasat Gold paketi tellijatele Eestis, Lätis ja Leedus. Viasat Motor HD on kättesaadav neile, kes tellivad Viasat HD paketti.

Kommenteerides uut kanalit, ütles Viasat Sport Baltic juht Karolis Dapkevicius: “Meil on hea meel lisada oma kanalite hulka selline uus ja põnev tipptasemel motospordikanal. Viasat Motori poolt pakutavad võidusõidud, võistlused ja saated meelitavad telerite ette mitte ainult motospordi pühendunud fänne, vaid kõiki spordisõpru. Viasat Motor täiendab meie olemasolevat kanalivalikut ja tugevdab Viasati juhtpositsiooni spordiuudiste edastajana Eesti, Läti ja Leedu vaatajatele.”

Lähinädalail motohuvilistele Viasati kanalitel: MotoGP Suurbritannia kvalifikatsioon ja sõit kuulsalt Silverstone’i ringrajalt. Vaata nii MotoGP-d, Nascar’i kui Speedway Elite League’t.

Viasat Sport Baltic (VSB) on nähtav Viasati, Elioni, Starmani, STV ja Telseti klientidele. Viasat Motor on lähiajal nähtav ka kaabeloperaatorite Viasati spordipakettides. Viasati Kuldpaketi omanikel on nii VSB kui Viasat Motor põhipaketis sees. Viasati hõbepaketi omanikel on võimalus osta spordipakett kuutasuga 4,49 eur. Viasat on rahvusvaheline kanalitootja nii spordi, filmi kui ka dokumentalistika vallas, tootes Eesti jaoks nelja spordikanalit, nelja filmikanalit ning kolme dokumentalistikakanalit. Viasat on Eesti esimene digi-TV operaator, kes pakub satelliit digi-tv teenust alates 2002. aastast.