„Rada on siin ülikiire, selline äge hoog on üleval,“ kommenteeris Kert Varik. Eestis nii kiiret rada ei leidugi ning võistlussõitudes põhjustas see tema ekipaažile kohe ka ootamatu probleemi – pidurid põlesid „ära“ - esimeses sõidus ei olnud pidureid Variku sõnul üldse, teises sõidus oli olukord pisut parem.

Võistlussõitude tulemused olid Varik - Miilil täna 17. ja 15. Finaali pääs oli ekipaažile aga pisut keeruline, kuna kuigi nad oma kvalifikatsioonisõidus 14. koha said, tuli tsikli müranormi ületamise eest trahv 5 kohta tagasilangemist ning pidi minema last chance ehk viimase võimaluse kvalifikatsiooni, kus saadi teine koht ning kindlustati fnaalipääs.

Samas kvalifikatsioonisõidus olid Gordejev - Kivaste 12. ja tänastes võistlussõitudes sõideti välja 24. ja 25. koht ning etapi kokkuvõttes saadi 27. tulemus.

Kolmas Eesti ekipaaž Tšehhis olid meie noorimad, Markus Normak - Karl-Albert Kasesalu, kes said oma kvalifikatsioonis 25. tulemuse ja ei pääsenud edasi ka last chance kvalifikatsioonist.

Kramolini etapi võitsid Valentin Giraud – Nicolas Musset (Prantsusmaa) Daniel Willemseni – Peter Beunki (Holland) ja Jan Hendrickx – Ben van der Bogaarti ees (Belgia – Holland).

Külgvankrite motokrossi maailmameistrivõistlused jätkuvad järgmisel nädalavahetusel Prantsusmaal.