Enda alagrupi kvalifikatsioonis said Varik ja Kurpnieks (WSP/Zabel) Rudersbergis 11. koha ning sellega tagati ka finaalipääs. Esimeses finaalsõidus said mehed 19. koha ja teises ületati lõpujoon 20ndana, mis tähendas kokkuvõttes 22. kohta.

Etapivõidu võtsid juba eelmisel etapil MM-tiitli kindlustanud hollandlane Etienne Bax ja Kaspars Stupelis (WSP/Zabel), kes võitsid avasõidu ja olid viimases teised. Nendele järgnesid esimeses sõidus neljanda koha saanud, kuid teise võitnud prantslane Valentin Giraud, kellel viga saanud paarimehe asemel oli korvis lätlane Elvijs Mucenieks. Nii sõitudes kui ka kokkuvõttes said kolmanda koha inglased Stuart Brown ja Josh Chamberlain (WSP/Zabel).

Kokkuvõttes teenisid MM-hõbeda Giraud –Nicolas Musset/Elvijs Mucenieks, pronksi sai Belgia-Hollandi paar Jan Hendrickx - Ben van den Bogaart. Varik ja Kurpnieks olid kokkuvõttes 18. kohal.

Teised eestlased osalesid ainult osadel etappidel ja MM-punktidele jõudsid nendest Gert Gordejev – Maarek Miil (41 p, 27. koht), Raido Riim – Arno Peever (22 p, 31.) ja Ülar Karing – Juhan Paabstel (13 p, 40.).