26-aastane Multer liitus klubi 3D Treeningu algkursusega 2014. aastal. Klubi peatreeneri Priit Mihkelsoni sõnul selgitab täpse surma põhjuse politsei uurimine.

"Tegemist oli täiesti tavalise püstivõitluse treeninguga. Tehti tavaharjutusi koos paarilisega, midagi tavapäratut selles ei olnud. Noormehe enesetunne halvenes ootamatult. Tegutseti kiiresti, kuid kiirabitöötajatel ei õnnestunud teda päästa. Kuna uurimine käib, siis midagi rohkemat me praegu öelda ei saa. Täpne surmapõhjus on siiani tedamata ja spekuleerima hakata ei tahaks," sõnas Mihkelson.

"Juhtunu on kõigile suur šokk. Sellist asja pole terves Eestis varem kunagi juhtunud," lisas Mihkelson.

Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Kaarel Kallas ütles Delfile, et prokuratuur on selle sündmuse asjaoludega tutvunud, kuid kriminaalmenetlust ei alustatud, kuna tegemist oli õnnetusjuhtumiga.

Multeri sparringupartneriks oli 31-aastane mees, kes lõi teda treeningu käigus käega kõhtu.

Multer kuulus Biker24 Stunt-Teami ning osales regulaarselt Eesti suurematel trikimootorratturite võistlustel.

"Mart oli väga vägev mees. Ta oli motospordis ja üldse Eesti motomaailmas suur isik, kes panustas sellesse alasse mitte ainult sõitja, vaid ka korraldajana. Meil olid selleks aastaks suured plaanid - olime just hakanud koostööd tegema EXO bike'idega ning valmis saanud tiimi kodulehe," rääkis Multeri tiimikaaslane Dmitri Jagovkin.

Igapäevast tööd tegi Multer kemikaalide müügiga tegeleva firma Kemimet International logistika- ja müügijuhina.

Jaga
Kommentaarid