Enduro MM-sarjas sõidetakse ühe etapi käigus kahel päeval kaks eraldi võistlust, mõlema päeva lõpus selgub selle päeva paremusjärjestus, mille alusel jagatakse ka selle päeva punktid. Aigar Leok jätkas Argentinas hea hooga, saades esimese päeva katsetelt peaasjalikult esineliku aegu. Vahepeal E3 klassis kolmandal kohal olnud Leok langes neljandaks esimese ekstreemkatsega, kus oli oma klassi kümnes. Lõpuks jäi tema ja kolmandaks tulnud Joakim Ljunggreni (Husaberg) vahe 32,41 sekundi peale. E3 võitja oli Christophe Nambotin (KTM), teine oli samuti KTM rattal sõitnud David Knight (+1.10,58). Leok kaotas Nambotinile 2.20,9.

Enduro MM-sarja teise etapi sündmused jätkusid San Juani linna ümbruses pühapäeval. Võrreldes laupäevaga olid Aigar Leoki tulemused pühapäevastel katsetelt tagasihoidlikumad, kuid see ei seganud teda päeva neljandana lõpetamast. Võitja oli taas Christophe Nambotin (KTM), kes edestas teist KTM sõitjat David Knight’i 39,01 sekundiga. Kolmas oli taas Husabergil sõitev Joakim Ljunggren (+39,58). Nagu näha jäi teise ja kolmanda koha vahe vaid 0,57 sekundi peale. Aigaril oli kaotust võitjale 2.10,25.

Peale kahte etappi on Aigar Leok klassi E3 kolmas (58p), teine on Knight (64p) ja liider on täiseduga (80p) Nambotin. Leok edestab neljandal kohal olevat Ljunggreni nelja punktiga.

Aigar Leok: „Ka selle nädalavahetusega võib rahul olla, reis Lõuna-Ameerikasse tasus ennast väga ära. Argentinas esimesele kolmele mehele vastu ei saanud ja nii oleme koos tiimiga kahe neljanda kohaga rahul. Mõlemal päeval oli minu jaoks raskeim enduro katse, kui see oleks paremini õnnestunud, oleks saanud ka esikolmiku osas kaasa rääkida. Olud Argentinas olid põhjamaa mehe jaoks karmid, sooja oli nädalavahetusel 40-43 kraadi ja näiteks pühapäeval oli tööpäeva pikkuseks seitse ja pool tundi. Kerge see polnud aga saime hakkama. Ootame koos tiimiga nüüd huviga järgmisi etappe.“

Enduuro MM-sari jätkub 5.-6. mail Hispaanias sõidetava etapiga.