Neljaveoliste autode klassis oli küll vaid kaks osalejat, kuid see ei seganud Kõrget ja Pintsi sõitmast kahes voorus kuue kilomeetri pikkusel rajal ainsatena ajad alla viie minuti ja kolmandasse vooru neil minna enam vaja polnud. Teise koha neljaveoliste autode klassis said Aap Anderson ja Jan Pantalon (Subaru Impreza).

Kõige suurema osalejatearvuga oli klass 2WD Ralli. 14 meeskonnast olid kõigis kolmes voorus kiireimad Renee Pohl ja Sven Raid (BMW M3). Nende järel said klassi teise koha Raido Laulik ja Tõnis Viidas (Nissan Sunny GTI) ja kolmas koht kuulus David Sultanjantsile ja Jaan Põldsepale (Honda Civic Type-R).

2WD Sprint klassis, kus kaardilugejat abiks pole, oli kiireim Gert Ilves (Lada 2105), kes oli kiireim kahes esimeses voorus ja kolmandasse ei startinud. Teise koha sai Margus Jamnes (Lada Samara) ja kolmas oli Tarvo Mardiste.

Noorteklassis Sport 2000 võttis Kehalast etapivõidu Rasmus Uustulnd koos Imre Kuusega (Ford Fiesta R2), kes olid kiireimad kõigis kolmes voorus. Teine oli Alvar Kuusik (VW Golf 2) ja kolmandad Kenneth Sepp ja Rein Reinsalu (Citroen C2). Teises noorteklassis, Sport 1600 tegi etapivõidu väärilist tempot Kaspar Kasari (Honda Civic), teised olid Roland Poom ja Simo Koskinen (Lada Samara) ning kolmas Janar Lehtniit (VW Golf 2).

Selle hooaja viimane rallisprindi Eesti meistrivõistluste etapp sõidetakse 3. novembril Saaremaal, seda koos E-Cup ralliga. Hooaja viimane etapp on äärmiselt oluline, kuna sealt saadud punktid korrutatakse koefitseniga 1,5. Viimase rallisprindi etapiga lõppeb ka kodune rallihooaeg ja seetõttu toimub 3. novembril Saaremaal ka Eesti rallihooaja pidulik lõpetamine.