Noortesprindi arvestuses oli enim osalejaid klassis J16 kus võistlejaid oli kaheksa. Tegu tänavasõiduautode klassiga, kus võistlejate vanus kuni 16. Kõigis kolmes voorus sõitis parima aja välja Rasmus Uustulnd, kellele ka kindel etapivõit. Kaspar Kasari oli kahes voorus teine ja sellest piisas kokkuvõttes teiseks kohaks. Kasper Koosale Jaanimäelt kolmas koht.

Kuni 18-aastaste klassis, kus samuti sõiduvahenditeks tänavasõidumasinad, oli kiireim Martin Kutser, kes sõitis kahes esimeses voorus välja parima aja ja sellest piisas etapivõiduks. Raido Rehepap teine ja Roland Ilves kolmas.

Kahes sportautode klassis oli osalejaid kahjuks vähe. Kuni 16-aastaste klassis oli Kenneth Sepp kahes esimeses voorus kiireim Soome sõitjast Niko Salminenist. Nii jagunesid kohad ka kokkuvõttes.

Rahvasprindi klassis 2WDA oli kiireim Kristen Kelement Karel Tölpi ja Silver Sõmeri ees. 2WDB klassis sai esikoha Ronald Jürgenson Enn Kasari ja Enn Supsi ees.

Neljaveoliste klassis teenis etapivõidu Rain Rannala, edestades Aiko Aigrot ja Helmet Palmi. Kaheveoliste sportautode klassi kolm kiiremat olid Aivo Ojala, Imre Karu ja Andrus Vahi. Moskvitš klassi esikolmik oli järgmine: Marko Kukuškin, Ermo Jeedas ja Heigo Tinno. Naisteklassi kiireim oli Sirje Potisepp, teine Margit Mäekivi ja kolmas Tiina Ehrbach.

Texaco Noortesprindi järgmine etapp sõidetakse 10. juulil Võrus.