Sel korral oli mandrimeestel saarlaste vastu keeruline saada, noorteklassides oli enamus esikolmiku kohti saarlaste päralt.

Kuni 16-aastaste tänavasõidu autode klassis osales kaheksa sõitjat. Kõigi kolme vooru kiireim oli Rasmus Uustulnd, kellele ka etapivõit. Kolmandas voorus sõitis ta välja ka päeva paremuselt teise aja kõikide klasside peale, mida jagas Sport 2000 klassis sõitnud Ken Torniga. Teine saarlane Sander Sepp teenis Orikülast teise koha punktid ja kolmas oli Kasper Koosa.

Kuni 18-aastaste klassis oli osalejaid kaks ja siin läks võit Tallinnasse. Avavoorus teise aja saanud Kevin  Kuusik sõitis kahes järgnevas voorus kiireima aja ja sai etapivõidu Raido Rehepapi ees.

Sportautode klassis Sport 1600, kus osalevad kuni 16-aastased sõitjad oli põnevus õhus kuni viimase hetkeni. Maavõistlus käis saarlaste ja soomlaste vahel. Esimeses voorus oli napi 0,1 sekundilise eduga kiireim Harri Rovanperä 10-aastane poeg Kalle. Teine Kenneth Sepp ja kolmas Karl Jalakas, kes kaotas Sepale samuti 0,1 sekundiga. Teises voorus sõitsid Sepp ja Jalakas välja võrdse aja. Rovanperä kaotas neile 1,5 sekundiga. Kõik jäi kolmandasse vooru, kus Jalakas sõitis välja kogu päeva parima aja, Sepp kaotas talle 0,9 ja Rovanperä 2,4 sekundiga. Nii olid kohad ära jagatud, Jalakas, Sepp, Rovanperä ja neljas koht klassis kuulus Niko Salminenile. 

Sport 2000 klassis jagasid Saaremaa sõitjad kolm poodiumikohta omavahel. Kiireim oli Ken Torn, teine Kermo Laus ja kolmas Raigo Reimal.

2WD sport klassis oli kiireim Taavi Piippu, 2WD klassis Karel Tölp. 

Texaco noortesprindi sarja kolmas etapp sõidetakse Tallinna külje all Jaanimäe ringil.