Kõige kiiremas klassis MX Open võttis etapivõidu üle pika aja taas Kawasakil võistlev Tanel Leok (Sõmerpalu MK), kes sõitis välja nii kiireima kvalifikatsiooniaja kui ka võitis mõlemad sõidud. Kui avasõidus haaras Leok liidrikoha juba avaringil, siis teises tõusis ta liidriks sõidu keskel, kui möödus seni liidrina sõitnud Ardo Kauritist (Yamaha, Yamamoto RC), kes lõpetas mõlemas sõidus Leoki järel teisena. Kahe sõidu tulemusena saavutas kolmanda koha soomlane Rene Rannikko (KTM), kes oli avasõidus Andero Lusbo (Suzuki, Kagu MK) ja kaasmaalase Joni Roosi (KTM) järel viies, kuid teises suutis kolmandana lõpetada. Teises sõidus viienda koha saanud Lusbole kuulus kokkuvõttes neljas koht.

MX2 klassis võttis avaetapilt võidu kvalifikatsiooni kiireim Jan Jakobson (Kawasaki), kes võitis avasõidu ja lõpetas teise soomlase Jere Haavisto (Honda) järel teisena. Kahe sõidu kokkuvõttes sai aga teise koha Hardi Roosiorg (KTM, Sahkar KTM Racing), tema oli esimeses sõidus teine ja viimases viies. Avasõidus ebaõnnestunud ja alles üheksanda koha saanud Haavisto pidi seekord kolmanda kohaga leppima.

MX B mõlemas sõidus võidutses soomlane Janne Metsämäki (Suzuki) eestlase Margus Leetbergi (Kawasaki, Motodepoo Team Green). Poodiumi madalaimale astmele tõusis päeva lõpuks Günther Põllumäe (KTM, Tihemetsa MK), kes oli avasõidus neljas ja teises kolmas.

Mirko Raup (Kawasaki, Sõmerpalu MK) ja Kardo Orav (Kawasaki, Mini RC) jagasid MX C klassis sõitude esimesed kaks kohta ning tänu teise sõidu võidule sai etapivõidu Raup. Kolmanda koha saavutas sõidud kolmanda ja neljandana lõpetanud soomlane Antti Rannikko (KTM).

Masinaklassis MX D moodustasid kummagi sõidu esikolmiku Tanel Turro (KTM, Mini RC) ning Yamahadel võistlevad Viljandi VMK sõitjad Jaanus Pitk ja Erkki Vasar.

Naiste arvestuses võttis kindla võidu MM-il võistlev lätlanna Samantha Josta (Yamaha), kes võitis ka aasta alguses Adrenalin Arenal toimunud võistluse. Teiseks sõitis end mõlemas sõidus soomlanna Julia Mattila (Kawasaki) ja kolmandaks Kristiina Raba (Kawasaki, Viljandi VMK).

Adrenalin Arena Baltic Masters järgmised kolm etappi sõidetakse juba uuel aastal ja nendest esimene toimub 17. jaanuaril.