Läinud nädalavahetusel sai Leok hooaja esimesel, Katari MM-etapil MX1 klassis 14. koha. Husqvarna tsikli rentis ta kohapealt tutvuste kaudu tänu mehele ühest oma varasemast tiimist.

"Rentisin kohaliku käest kasutatud tsikli. Tiimist, kus ma kunagi sõitsin, töötab Dubais üks mees, kellel oli pakkuda standardtsikleid. See oli nii ja naa - sai sõidetud küll. Võistluste ajal ise sõpradega hooldasime," rääkis Leok, kes esimeses sõidus sai 16. ja teises 13. koha.

"Esimeses oli keeruline konkurentidest mööda saada, aga teine oli juba enam-vähem. Harjusin tsikli käitumisega ära. Võib rahule jääda, ütleme nii."

Mitmel MM-etapil Leok tänavu osaleb, ei teadnud ta ennustada, sest hindab olukorda sõit sõidu haaval. Sel laupäeval jätkub MM-sari Tais. Kui tsikliga kokkulepped pidama saab ja laupäeva hommikul lennukiga Bangkokis maandub, siis osaleb.

"Osaleksin seal KTM-i tsikliga, mis oleks samuti kohapealt renditud. Võtaksin kodust omad jupid kaasa. Oleneb, kuidas asjad aetud saab. Kiireks läheb," ütles Leok, kes ei välistanud, et niiviisi samm-sammult hooaega planeerides võib ta kaasa teha lausa enamus MM-etappidest.

Eesti meistrivõistused, mis algavad 4. juunil Karksi-Nuiast ja lõppevad 11. septembril Lätis Dobeles, plaanib Leok kaasa teia täies mahus. Aasta alguses sõitis ta ka Itaalia meistrivõistlustel.

Mullu sai Leok Briti meistrivõistlustel teise koha. Tänavugi on sihid kõige kõrgemad, kuid nende valjuhäälselt välja hõikamisest Leok hoiduks. "Eks ikka tahad ju alati võita. Ei tahaks eesmärke välja tuua, nendest ei tasu rääkida. Eks näis, kuidas minema hakkab," võtab ta asja rahulikult.

Tänavune Rahvuste kross - pole kahtlusti, et kui Leok terve püsib, siis ta ka koondisse kutsutakse - toimub 24.-25. septembrini Itaalias Maggioras.