MXGP klassi avasõidus tegi Tanel Leok enda kohta väga korraliku stardi ja avaringilt tulles oli ta juba top 20 sees. Kogu sõidu jooksul suutis Leok suurepärast kiirust näidata ja ta sõitis mööda mitmetest tehasemeeskonna sõitjatest. Eelviimasel ringil möödus Tanel veel ka Tommy Searlest ning lõpuks jõudis ta finishisse neljateistkümnendana. Stardi järel asus sõitu juhtima Cairoli, kuid Herlings möödust temast juba avaringil ning tegi kohe ka vahe sisse. Lõpuks võttis Herlings sõiduvõidu mäekõrguse ülekaaluga Cairoli ees. Kolmandana tuli finishisse Tim Gajser. Teise A1M Motorsport meeskonna sõitja Matiss Karro jaoks oli avasõit kõike muud kui edukas kui ta sai kirja 32. koha, vahendab MX Mania.

MXGP klassi teises sõidus Leok kahjuks nii head starti ei saanud ja esimestel ringidel ta top 20 sisse ei mahtunud. Sõiduga suutis Tanel aga taas punktikohale tõusta ning finishisse jõudis ta seitsmeteistkümnendana. Stardi järel võttis liidrikoha enda kätte taas Cairoli, kuid taas oli Herlings temast peagi möödas. Cairoli püsis seekord kauem Herlingsi tempos, kuid sõidu keskel suutis hollandlane ikka vahe sisse teha. Sõidu lõpu sai Herlings juba rahulikult võtta ja ta võttis järjekordse võidu. Cairoli lõpetas sõidu teisena ja Gajser taas kolmandana.

Etapi kokkuvõttes teenis esikoha 50 punktiga Herlings, teise koha sai 44 punktiga Cairoli ja kolmanda koha 40 punktiga Gajser. Leok teenis 11 punkti ja see andis talle 15. koha. Sarja kokkuvõttes on Leok 76 punktiga 21. kohal. Liider on 633 punktiga Herlings.

MX2 klassis oli parim Jorge Prado, kes tõusis ka sarja üldliidriks.