Tanel Leok (Husqvarna) sai MXGP klassi esimeses sõidus 16. koha. Sõidu võitis hollandlane Jeffrey Herlings (KTM) belglase Clement Desalle (Kawasaki) ja prantslase Romain Febvre (Yamaha) ees.

Teisest sõidust tuli Leokile 17. koht. Sõidu võitis taas Herlings, kes edestas avasõidus neljanda koha saanud valitsevast maailmameistrist tiimikaaslast itaallast Antonio Cairolit ja Desallet.

Laupäevane kvalifikatsioon läks Leokil stardikurvis toimunud avarii nahka. Ta jäi enda ees kukkunud Tim Gajseri taha toppama ja kaotas seal palju aega. Lõpujoone ületas eestlane alles 23. kohal.

Etapivõidu saavutas seega 50 punktiga Herlings, teiseks tuli Desalle (42 p) ja kolmandaks Cairoli (40 p), Leok oli 8 punktiga 17. Maailmameistrivõistluste liider on Herlings (191 p), kellele järgnevad Cairoli (181 p) ja Desalle (145 p), Leok on 29 punktiga 19. kohal.

EMX125 klassi Euroopa meistrivõistluste teisel etapil osalenud neljast Eesti noorsõitjast oli parim Meico Vettik, kes sai kahe sõidu kokkuvõttes 9. koha. Ta lõpetas esimese sõidu kolmandana ja teise 21. kohal.

Henry Vesilind sai etapi kokkuvõttes 38. koha. Egert Pihlak ja Jörgen-Matthias Talviku kvalifikatsioonist edasi ei saanud.