MXGP klassi avasõidus näitas eestlastest kõige kiiremat minekut Leok. Avaringil oli ta küll kolmandas kümnes, kuid kiiresti tõusis sealt punktikohale. Leok suutis kogu sõidu jooksul head kiirust näidata ja tänu sellele jõudis finišisse 14. kohal. Harri Kullas tõusis võistlejaterivi lõpust 22. kohale, punktikoht jäi vaid kuue sekundi kaugusele. Gert Krestinov lõpetas sõidu 27. kohal. A1M Motorssport meeskonna sõitja Matiss Karro sai 29. koha. Võitjas ei tekkinud kordagi kahtlust ja selleks oli Jeffrey Herlings. Antonio Cairoli lõpetas sõidu teisena ja Romain Febvre kolmandana.

Teises sõidus said meie mehed taas väga tagasihoidlikud stardid. Kõige kõvema hoo võttis üles taas Leok, sel korral suutis temaga kaasa minna ka Kullas. Kahekesi hakkasid nad oma kohti parandama ja varsti jõudsid punktikohale. Leok lõpetas sõidu 15. ja Kullas 18. kohal. Krestinov katkestas sõidu viiendal ringil. Sõiduvõidu võttis taas Herlings, talle järgnesid Cairoli ja Glenn Coldenhoff.

Leok teenis etapi kokkuvõttes 13 punktiga 14. koha, Kullas sai 3 punktiga 20. koha. Etapivõidu teenis 50 punktiga Herlings, teine oli 44 punktiga Cairoli ja kolmas 36 punktiga Max Anstie.

******

MX2 klassi avasõidus sai Hardi Roosiorg väga hästi üle puu, kuid avakurvis oli ta liiga tagasihoidlik ja nii langes ta viimaste sekka. Peagi tõusis Hardi aga punktikohale, kuid väike eksimus kukutas ta taas 23. kohale. Taas hakaks Hardi kohti parandama ja ta suutis 18. kohale tõusta. Viimasel ringil lasi kahjuks Hardi ühe konkurendi veel endast mööda ja finishis oli ta üheksateistkümnendana. Sõidu võitis Jorge Prado, teisena lõpetas Thomas Covington ja kolmandana Thomas Kjer Olsen. Teist kohta pikka aega hoidnud Pauls Jonass kukkus ja pidi lõpuks neljanda kohaga leppima.

MX2 klassi teises sõidus tegi Hardi Roosiorg suurepärase stardi ja avakurvide järel oli ta top 5 piiril. Esimeste hooga ta siiski kaasa ei hakanud minema ja üsna ruttu langes Hardi top 10 seest välja. Enamuse sõidust sõitiski ta seejärel viieteistkümnenda koha piirimail ja finishisse jõudiski Roosiorg 15. kohal. Sõidu võitis taas Prado, teisena lõpetas Geerts ja kolmandana Covington. Mitu sõiduviga teinud Jonass pidi leppima kuuenda kohaga ja ta kaotas kõvasti punkte esikohaheitluses Pradole.

Etapivõidu teenis 50 punktiga Prado, teise koha sai 42 punktiga Covington ja kolmanda koha 38 punktiga Kjer Olsen. Roosiorg sai kaheksa punktiga 17. koha.