MXGP klassi avasõidus tegi hea tulemuse Tanel Leok. Kõik klappis kohe stardist alates, eestlane tuli avaringilt tagasi koguni kuuendal kohal. Terve sõidu näitas ta väga head kiirust, distantsi jooksul suutsid temast mööduda vaid Ben Townley ja maailmameister Romain Febvre. Tanel finišeeruski nende järel kaheksandana. Sõidu võitis Antonio Cairoli, teise koha sai Max Nagl ja kolmanda koha Kevin Strijbos.

MXGP klassi teises sõidus Tanel nii head starti ei saanud, kuid ta oli siiski esikahekümnes. Enamuse sõidust sõitiski Leok teise kümne keskel ning finišisse jõudiski ta korralikul 14. kohal. Sõidu võitis Febvre, teise koha sai Cairoli ja kolmanda koha Bobryshev.

Etapi kokkuvõttes sai Leok üheksanda koha. Etapivõidu võttis kodupubliku ees Cairoli, teine oli Febvre ja kolmas Gajser. Üldkokkuvõttes tõusis Leok koha võrra ja on nüüd 16. (90 punkti). Liidrikohal on 335 punktiga Gajser.

MX2 klassi avasõit kujunes tõeliseks maiuspalaks kõigile krossifännidele. Jeffrey Herlings ja Dylan Ferrandis võitlesid ratas-rattas esikoha nimel kuni finišini välja. Ferrandis suutis kõik Herlingsi möödumiskatsed tagasi lüüa ja võttis hooaja esimese sõiduvõidu. Herlings pidi leppima teise kohaga. Kolmandana lõpetas sõidu Pauls Jonass. Karel Kutsar jäi avakurvis kukkumisse kinni ja ta sõitis terve sõidu neljandas kümnes. Finšisse tuli Kutsar lõpuks 32na.

MX2 klassi teist sõitu pääses kohe stardist juhtima Jeffrey Herlings ja sellega oli esikoha saatus otsustatud. Ta sõitis kiirelt kõigil eest ära ja võttis järjekordse sõiduvõidu. Teise ja kolmanda koha peale pidasid duelli Jonass ja Ferrandis. Lätlane suutis prantslase lõpuni enda seljataga hoida ja võttis teise koha. Ferrandis lõpetas kolmandana. Karel Kutsar oli selles sõidus 30s ja kokkuvõttes 34s.

Ka Erki Kahro tegi Itaalias klassis EMX250 oma senise hooaja parima sõidu. Eile kõrgelt kohalt tehniliste probleemide tõttu katkestama pidanud Kahrol täna kahjuks nii hästi ei õnnestunud. Avaringilt tulles hoidis ta 20ndat kohta. Korraks langes ta ka punktikohalt välja, kuid sealt edasi läks sõit tõusvas joones. Sõidu lõpus suutis Erki mitmest konkurendist mööduda ja sai senise hooaja parima, 17nda koha. Sõidu võitis taas Kjer Olsen, teisena lõpetas Sanayei ja kolmandana Prado Garcia.

Järgmine MM-etapp toimub 29. mail Hispaanias.