MXGP klassis võis kvalifikatsiooni põhjal meie meestest parimaid tulemusi oodata Priit Rätsepalt ja Tanel Leokilt, kuid mõlema mehe esimese sõidu algus ei olnud kõige parem. Leok oli avaringil 20nda koha piirimail ja Rätsep koguni 30. kohal. Paari ringiga olid aga mehed juba rajal koos ja hakkasid kõvasti kohti parandama. Sõidu keskel olid Leok ja Rätsep vastavalt 12. ja 13. kohal. Seejärel möödus Leok Bobryshevist, kuid Rätsepal see ei õnnestunud ja ta jäi venelase seljataha. Mõned ringid hiljem Priit kahjuks kukkus ja seejärel katkestas sõidu. Leok jätkas heas tempos ja lõpuks õnnestus tal üheksandaks tõusta. Punktikohale jõudis veel meie meestest Harri Kullas, kes oli 17. Sõidu võitis Nagl, teine oli Simpson ja kolmas Strijbos.

MXGP klassi teises sõidus osutus meie parimaks taas Leok. Pärast kehva starti alustas Tanel kiirelt kohtade parandamist ja tõus esikümnesse näis käeulatuses. Kahjuks ei pääsenud ka Tanel väikesest eksimusest, kaotas mitmeid kohti ja langes korraks 16. kohale. Sõidu lõpus oli ta aga taas hoos ja tõusis üheteistkümnendaks. Paremuselt teine eestlane oli Gert Krestinov, kes ühtlase sõiduga tõusis lõpuks 15. kohale. Harri Kullas ja Priit Rätsep katkestasid. Sõidu võitis Gajser, teisena lõpetas Cairoli ja kolmandana Strijbos.

Etapi kokkuvõttes teenis Leok 10. koha. Krestinov oli 20., Kullas 22. ja Rätsep 28. Etapi võitis pärast 9 aastast vaheaega Kevin Strijbos, teise koha sai Nagl ja kolmanda koha Cairoli. MM-i üldarvestuses on Leok 152 punktiga 16. kohal. Liider on 607 punktiga Gajser.

MX2 klassis tegi Karel Kutsar juba laupäevases kvalifikatsioonis väga hea sõidu, saades 13. koha. Esimeses põhisõidus tegi Karel suurepärase stardi ja avakurvis oli ta koguni 3-4 kohal. Avaringi lõpuks oli Karel esikümne piiril. Järgenvatel ringidel võttis Karel üles väga kõva hoo ja tõusis vahepeal koguni kaheksandale kohale. Sõidu lõpus muutusid vihma tõttu olud rajal väga raskeks ja ka väsimus hakkas Karelit kimbutama ning mõned konkurendid pääsesid seetõttu temast mööda. Karel lõpetas siiski sõidu kõrgel 11. kohal, mis on tema karjääri parim. Meie teine sõitja Hardi Roosiorg oli kogu sõidu kolmandas kümnes ja lõpuks saigi 23. koha. Sõidu võitis britt Max Anstie, teise koha sai bulgaarlane Petar Petrov ning kolmanda prantslane Benoit Patuerl.

MX2 klassi teises sõidus sai unelmate stardi Karel Kutsar, esimestes kurvides oli ta lausa kolmandal kohal. Kahjuks oli Karelil kogu püssirohi läinud esimesse sõitu ja teises sõidus ta nii head kiirust enam näidata ei suutnud. Sõidu lõpetas Kutsar 17ndana. Kohe tema seljataga tuli finišisse elu parima sõidu teinud Hardi Roosiorg. Sõidu võitis Anstie, teisena lõpetas Seewer ja kolmandana Ferrandis.

Etapi kokkuvõttes teenis Kutsar 16. koha. Hardi Roosiorg oli 21. Etapi võitis Anstie, teine oli Seewer ja kolmas Petrov. Sarja üldarvestuses tõusis Kutsar 43 punktiga 26. kohale. Roosiorg on nelja punktiga 49. kohal. Sarja liidrina jätkab 597 punktiga tänase etapi vahele jätnud Jeffrey Herlings.