Viimasel etapil Leok liigseid riske ei võtnud ja teenis neljanda koha. Võistlus oli tema jaoks ka ülimalt kurnav, kuna Leok sõitis järjestikku nii MX1 kui MX2 klassi sõidud ja suvine palavus ei teinud pingutust lihtsaks. MX1 klassis oli pühapäeval mõlemas sõidus parim Harri Kullas (KTM, KTM Racing Estonia), kes näitas mõlemas sõidus väga head hoogu ja kindlat ülekaalu.

MX2 klassis tuli Eesti meistriks Karel Kutsar (KTM, KTM Racing Estonia). Kutsar viimasele etapile sõitma ei tulnud, tal tuli vaid loota, et Erki Kahro (KTM, Pärnu Motoclub) mõlemat sõitu ei võidaks. Kahro saigi kolmanda koha ja sellest Kutsarile piisas, et teist aastat järjest meistriks tulla. MX2 klassi arvestuses oli viimasel etapil kindlalt parim Tanel Leok.

Esimest korda toimus motokrossi Eesti meistrivõistluste etapp Läti pinnal sealsete meistrivõistluste etapi raames ning Eesti meistrivõistluste punkte jagati kuue võistlusklassi sõitjatele. Samuti läks nädala eest Lange motokeskuses toimunud Addinol Eesti meistrivõistluste neljas etapp Läti meistrivõistluste arvestusse.

„Selline piiriülene koostöö tõstab nii meie kui naabrite võistluste taset, samuti elavdab sõitjate osalemist teises riigis toimuvatel konkurentsitihedatel võistlustel,“ kommenteeris Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooni peasekretär Helen Urbanik.