MX1 klassi kvalifikatsioonis, mille kolm kiiremat ringiaega sõitsid välja prantslane Steven Frossard (KTM), Shaun Simpson (KTM) ja Elliot Banks Browne (Suzuki), oli Leoki (Kawasaki) aeg paremuselt 4. ja Krestinovi (Honda) oma 10.

Esimeses sõidus võidutses Frossard, kes asus liidrikohale juba sõidu esimeses osas. Teiseks sõitis end Simpson, kes jäi võitjast 2,2 sekundit ja kolmandana ületas lõpujoone Krestinovi meeskonnakaaslane Kristian Whatley, kellel kogunes kaotussekundeid juba 22. Leok tuli avaringilt teise kümne tagumises otsas, aga sõidu jooksul möödus ta mitmest konkurendist ja hoolimata ühest kukkumisest oli siiski lõpuks 10. Krestinov seevastu oli esimese ringi järel kaheksandal kohal, kuid siis lendas tema tsikli esimese piduri vahele kivi, mis kiilus sinna niimoodi kinni, et pidur jäi õrnalt peale. See muutis aga sõidu üpris ohtlikuks ja noormees langes võistlejaterivi lõppu, kuid ta võitles end siiski 37 osaleja hulgas 22. kohale.

Teise sõidu võitis aga Simpson, kes edestas Frossardi 21 ja hea sõidu teinud Krestinovit 39 sekundiga. Leok tuli avaringilt kümnenda koha kandis ja ka selles sõidus tuli üks kukkumine ette, kuid sõidu edenedes kerkis ta lõpuks ikkagi kaheksandaks.

Päeva viimases sõidus oli taas parim Simpson, kellest 6 sekundit hiljem lõpetas Frossard. Leok ja Krestinov tegid tugeva sõidu ning olid vastavalt 3. ja 4., Leok jäi Simpsonist 15 ja Krestinov 18 sekundit.

Kolme sõidu kokkuvõttes võitis etapi valitsev meister Simpson 72 punktiga, teine oli Frossard (69 p) ja kolmas Whatley (46 p), kes lõpetas kaks viimast sõitu 9. ja 7. kohal. Leok sai 44 punktiga 5. ja Krestinov 38-ga 7. koha.

Meistrivõistluste kindel liider on endiselt Simpson (344 p), kellele järgnevad Leok (260 p) ja Krestinov (238 p).

MX2 klassi ajasõidu kolm kiiremat olid britid Max Anstie (Kawasaki), Bryan Mackenzie (Kawasaki) ja prantslane Steven Lenoir (KTM), Kullas (Suzuki) sai kirja paremuselt 11. aja.
Avasõidus võidutses Anstie 7-sekundilise eduga Lenoir'i ees, kolmandana ületas lõpujoone Steven Clarke (KTM), kes kaotas võidumehele 13 sekundiga. Kullas sai hea stardi ja sõitis alguses viiendal kohal, kuid seejärel andis mõned positsioonid ära, kuid hakkas peagi ette poole kerkima. Kahjuks andis tema tsikli mootor järgi ja ta pidi sõidu pooleli jätma.

Anstie võitis ka teise sõidu, kuid seekord oli vahe Lenoir'iga juba 23 sekundit, kolmandaks sõitis end seekord Ben Watson (KTM). Kullase tsikkel hakkas prooviringil tõrkuma ja ta pidi korraks mehaanikute minema ning seetõttu tuli tal viimaselt kohalt startima. Hoolimata sellest tuli ta avaringilt juba teise kümne tagumises otsas ja head tempot tehes suutis ta end lõpuks 10-ndaks sõita.
Viimase sõidu võitis taas Anstie, kes edestas Watsonit juba 32 ja Clarke'i 35 sekundiga. Lenoir kukkus ja langes viimaste hulka, kuid suutis end siiski 8-ndaks sõita. Kullase tsiklil tuli stardilukk maha ja seetõttu oli ka start kehva, kuid ülejäänud sõit kujunes sarnaselt eelmisele ja ta oli taas 10.

Anstie kogus maksimaalsed 75 punkti ja võitis etapi, teiseks tuli Lenoir (57 p) ja kolmandaks Clarke (56 p), Kullasele kuulus 22 punktiga 12. koht.
Anstie tõusis ka meistrivõistluste liidriks ja tal on koos 291 punkti, senine liider Lenoir kaotab talle 10 punktiga. Kolmandana jätkab Watson (220 p), kes oli Blaxhallis kokkuvõttes 5. Kullas langes koha võrra ja platseerub nüüd 116 punktiga 10. kohal.

Maxxis Inglismaa meistrivõistluste järgmine etapp sõidetakse 19. juulil Foxhilli krossirajal.