Möödunud nädala alguses allkirjastasid Neste Eesti ja Harju Rally esindajad koostöölepingu, mis tähendab, et 27.-28. mail sõidetav EAL Eesti autoralli meistrivõistluste teine etapp kannab nime Neste Harju Rally 2016.

„Neste on toetanud autosporti juba pikki aastaid. Ilmselt teab iga rallihuviline mida kujutab endast juba enam kui 20 aastat korraldatud Neste Rally Soomes. Meie oma Eesti pinnal toimuvat Neste Harju Rally´t toetame küll järjestikku alles teist aastat, kuid tänu heale korraldusmeeskonnale usume, et ka Neste Harju Rally´st kasvab Eestis ajapikku hinnatud ning traditsioonidega spordisündmus Eestis,“ sõnas Neste Eesti peadirektor Ivar Kohv.

„Meil korraldajatel on ülimalt hea meel, et eelmisel aastal alanud koostöö Nestega jätkub ka sellel aastal. Ilma heade ja tugevate partneriteta on keeruline kasvada ja kindlamini edasi minna. Sellel aastal tuleb meie programmis palju muudatusi ja nii mõndagi uut. Kogu ralli keskus asub uue kohapeal, tulemas on uusi ja põnevaid katseid. Sellel aastal paneme veel rohkem rõhku ralli turvalisusele,“ sõnasid Neste Harju Rally korraldajad.

Tänavune EAL Eesti autoralli meistrivõistluste teine etapp ning hooaja esimene kruusaralli Neste Harju Rally 2016 sõidetakse Harjumaa teedel, 27.-28.mail. Ralli võistluskeskus, hooldusala ning stardi- ja finišipoodium asuvad tänavu Ülemiste City’s.

Ralli avapäeval sõidetakse kolm ning teisel üheksa kiiruskatset. Võrreldes möödunud aastatega on kavas neli täiesti uut kiiruskatset. Võistlusele registreerumine algas sellel nädalal.