"See on väga rõõmustav uudis ja väga suur asi. Eriti neile, kes tahavad, et Eesti maailmas silma paistaks ja siin midagi toimuks, mina sealhulgas," rääkis Gross.

Suured tänusõnad peab Tänak niisuguse lepingu sõlmimisel ütlema oma mentorile Markko Märtinile. "Kindlasti on Markko Märtinil selles suur teene, et Otist selline mees on saanud, aga et lõpuks selline diil on tehtud, sõltus palju ikka Otist endast. Lõpmatuseni ei anna inimest lükata ja pushida, kui seal midagi taga ei ole. Järelikult nähti, et mees on taga," ütles Gross.

Grossile endale ei tulnud tänane M-Spordi teade üllatusena. "Eks me kõik lootsime seda. Sellised uudised ei tule nagu lotovõit tühjale kohale. Siin on kõvasti tööd tehtud. Lootus oli juba varasemalt suur."

Leping tehasemeeskonnaga tähendab, et Tänak ei pea enam raha puuga kaasas kandma nagu varem, sest kõik kulud kaetakse nüüd tiimi poolt. "Kas ja mis kulusid meil endal tuleb, näitab aeg. Need asjad on praegu nii värsked," ei tahtnud Gross rahaasjadest pikalt rääkida.