Sama portaali allikate väitel hakkab eestlane tuleval hooajal sõitma Ford DMACK-is, kus tema tiimikaaslaseks saab Jari Ketomaa.

Kuulduste järgi peaks DMACK tuleval hooajal WRC sarjast osa võtma, kuid eelduste kohaselt ei osale nad kõigil 14 rallil. Ketomaa ja Tänak hakkaks sõitma Ford Fiesta RS WRC autodega.

Ei DMACK ega M-Sport antud informatsiooni veel ametlikult kinnitanud pole. Küll oli ilmekas Tänaku enda reaktsioon, kes äsja Twitterisse laulu nimega "Alati viimane, kes asjadest teada saab," lisades sinnajuurde: "Tundub, et see on minu eriline laul hetkel!!!" Lisaks annab kuulujuttudele hoogu fakt, et DMACK täna oma Twitteris paari päeva pärast suure uudise lubas avalikustada. Samuti jagasid nad oma Autosport.com artiklit, mis Tänakut just nende tiimiga seostab.

Teistipidise sõnumi jätab aga nende viimane postitus, kus DMACK kirjutab: "Armastame neid kuulujutte, mis igal aastal sellel perioodil ringlevad. Äkki Kris Meeke (tänavu Citroeni tiimis üldarvestuses viiendana lõpetanud britt - toim.) soovib tulla ja ka meiega liituda??! #unistustemeeskond."

Tänak kuulus DMACKi tiimi ka 2014. aastal. Samuti sõitis ta DMACKi rehvidega 2011. aastal M-Sport Stobart meeskonnas.