Sel hooajal jõudis Mõlder etappide vahel Eestis ka natuke tööd teha, kuid M-Spordi tehasemeeskonna kaardilugejana ei saa ta ühtegi kõrvaltegevust endale enam lubada.

"Kaardilugeja elu lihtsamaks kindlasti ei lähe. Suures tiimis on suuremad nõudmised ja ootused. Tuleb rohkem professionaalsem olla. Nüüd koosneb elu sada protsenti rallist. Muuks enam aega ei ole," sõnas Mõlder.

M-Sport kinnitas lepingu sõlmimist Tänaku ja Mõlderiga täna. Eestlastele endile oli uudis teada paar päeva tagasi. "Et me nüüd meeskonnas sõidame, sai kinnitust viimaste päevadega," tõdes Mõlder.

Mõlderile, kes sel aastal alles esimest korda MM-sarjas WRC autosse istus, on see tohutu samm edasi. Enam ei anta aega kiirustega kohanemiseks, nüüd tuleb esimesest etapist alates tulemuse peale sõita. "Kätt ei tohi väristada, aga eks ärevus ole ikka sees, muidugi," tunnistas ta.

Mõlderi sõnul on Tänak tänavuste esitustega koha WRC sarjas igati ära teeninud. "Kahtlemata on Ott kiire sõitja. Seda näitas ka see hooaeg. Kui meid ei kimbutanud tehnilised viperused, siis olime kiired. Need katsed, mis me WRC2-s ilma probleemideta läbi sõitsime, need me ju valdavalt võitsime," sõnas Mõlder.

MM-sarja uus hooaeg stardib 22. jaanuaril Monte Carlost. Mõlderil ralliks valmistumine juba käib. "Ralli juhend on juba väljas ning selle läbi töötamine käib," ütles ta.