Ott Tänakule ja Raigo Mõlderile oli see selle aasta kolmandaks stardiks MM-sarjas WRC autoga ning rehvitootja DMACK värvides Ford Fiesta RS WRC autol sõitnud saarlased tegid väga korraliku esituse, lõpetades keerulise ralli üldarvestuse seitsmendal kohal. Ralli võitsid kahekordsed autoralli maailmameistrid Sebastien Ogier ja Julien Ingrassia (Volkswagen Polo R WRC).

Tänak ja Mõlder alustasid esimest pühapäevast katset väikese ehmatusega, kui katsel oli purunenud rehv. Ajakaotus oli üks asi, kuid kuna pühapäeval sõideti kõik kuus katset ilma hoolduspausita ja kaasas oli meestel vaid üks varurehv, pidi järgmistel katsetel olema ettevaatlik. Päeva parimaks tulemuseks jäi ralli viimase katse kuues koht. Kokkuvõttes kuulus Ott Tänakule ja Raigo Mõlderile seitsmes koht, seda sisuliselt probleemidevaba sõiduga. Sellega sai eesmärk täidetud, lõpetada ralli ja näidata võimalusel häid katseaegu. Samuti sai rehvitootja DMACK läbi kolme päeva väärtuslikku tagasisidet rehvide töötamise kohta nendes oludes.

"Täna läks meil esimesel katsel 4-5 kilomeetrit enne finišit rehv ja kuna meil oli kaasas üks varurehv, oli selge, et kindlalt lõpuni tulemiseks ei saa me enam nii pingutada, kui oleks tahtnud. Ei olnud tahtmist rehvipurunemise tõttu head rallit katkestada. Kui terve GB Rally kokku võtta, siis oleme sellega rahul. Plaan oli alustada rahulikumalt, saada hea tunne ja tõsta tempot. Lihtsalt ei tulnud siin midagi, esimese päevaga harjusime ja teisel päeval saime juba teisel ringil kiirematele konkurentsi pakkuda. Võrreldes Portugaliga tundis Raigo ennast samuti WRC autos juba üsna koduselt ja suutis juba naeratada ka. DMACK rehvide osas saan öelda, et võrreldes 2011. aastaga on astutud väga pikk samm edasi ja areng on olnud muljetavaldav," rääkis Tänak peale finišit.

Tänaku sõnul on tema teise võimaluse taga autoralli MM-sarjas mitmete inimeste ja ettevõtete koostöö, mille eest on ta neile väga tänulik. "Minu teine võimalus autoralli MM-sarjas sai teoks läbi M-Sport, Malcolm Wilsoni, Markko Märtini ja DMACK koostöö, mida aitasid ellu viia meie Eesti toetajad eesotsas Oleg Grossiga. Minu ja Raigo suur tänu kõigile ja mis puudutab järgmist aastat, siis tahan kindlasti autoralli MM-sarjas sõita. Loodan, et selgus ja vastused selles osas saabuvad lähitulevikus," võttis Tänak tänavuse hooaja WRC sarjas kokku.