Eelmisel etapil Poolas oli Tänak pikalt oma karjääri esimeses MM-ralli võidus kinni, kuid rehvi purunemine eelviimasel katsel röövis eestlaselt esikoha.

"Poola ralli näitas, et peame veel rohkem tööd tegema. Mina usun, et õnn naeratab tugevatele," sõnas Tänak. "Peame rohkem töötama, et olla stabiilsemad. Sellisel tasemel on ralli juhtimine suur asi ja see, kuidas me Poolas rallit domineerisime, oli hea tunne, kuid arvan, et seda on raske siin korrata."

Tänak läheb koos kaardilugeja Raigo Mõlderiga Soomes kõrgete kohtade peale sõitma.

"Eesmärgiks on tipu lähedal püsida ning võitluses sees olla. Nagu Poolas nägime, siis ei tea kunagi, mis võib juhtuda. Vajutan kindlasti täiega - muidu pole meil võimalustki."

Poola rallit peetakse küll Soomega küllaltki sarnaseks, kuid Tänaku sõnul ei tasu liiga palju paralleele tõmmata.

"Soome ralli on palju nõudlikum. Poolas on teed küllaltki tasased ning rehvidele mitte nii karmid. Poolas võis ka paaril korral eksida, aga kõik oli endiselt korras. Soomes peab aga olema täpsem. Arvan, et vahed on ajaliselt väiksemad kui Poolas, aga kui annad sekundi-kaks ära, on neid peaaegu võimatu tagasi teha."

Testikatsel sai Tänak seitsmenda koha, kuid vahe kiireima aja sõitnud Jari-Matti Latvalaga ei olnud suur. Eestlane on enda sõnul enne ralli algust elevil.

"Kõik katsed on Soomes suurepärased, siin ei ole ühtegi, mis mulle ei meeldiks. Kõik tundub korras olevat ning auto töötab hästi."