"Selline mõte tekkis meil natuke aega tagasi, kuna meil on Raigo [Mõlderiga] selleks aastaks Eesti meistrivõistluste absoluutne tiitel kindlustatud. Kindlasti tahaks publik 50. Saaremaa rallil näha Tänakut sõitmas WRC autoga. Olen ise kahel rallil kunagi karjääri alguses kaarti lugenud. Kui selline võimalus tekkis, et Oti kõrval terve ralli kaasa sõita - mis on kindlasti väga suur pingutus ja raske töö - , siis haarasin sellest muidugi kinni," rääkis Georg Gross Delfile.

Grossi kaardilugeja kogemus pärineb 2005. ja 2006. aasta Paide rallilt, kui ta istus oma kunagise mentori, tänaseks siitilmast lahkunud Priit Kasaku kõrval.

"Ei saa välistada, et pääsen ka ise mõnel katsel rooli, sest teatavasti võivad sõita mõlemad ekipaaži liikmed," lisas Gross, kes Tänakuga koos kunagi ühe rallisprindi kaasa on teinud.

"Usun, et see saab olema mulle päris tõsine kool ja kasulik kogemus. Olen viimasel ajal kõvasti kuiva trenni teindu ja erinevaid legende kiiresti püüdnud maha lugeda. Õnneks on meil legendi lugemise põhimõtted väga sarnased."

50. Silveston Saaremaa ralli sõidetakse 13.-14. oktoobril. Koostöö lihvimise aega jääb Tänakul ja Grossil õige väheks, sest Tänak saabub Saaremaale otse M-Spordi testisõidult.