Juubelivõistluse esimene päev ei kulgenud Talvar Racingul just ootustekohaselt, ainsa esikoha tõi Aavo Talvar. Viimastel aastatel on Hiiumaa võistlus kulgenud tal üle kivide ja kändude, ent seekord oli Aavo klassis Rotax Max täiesti omaette tasemel. Viiendal etapil võitis ta kvalifikatsiooni, eelfinaali ja finaali ning täiendas seda rida kiireima ringiga mõlemas võistlussõidus. Samasuguse ülekaaluga valitses Aavo ka kuuendat etappi. EMV tabelis püsib ta liidrikohal, edu lähima jälitaja ees on kasvanud 59 punktile.

Mario Haugas (Rotax DD2) jäi reedel küll alla Antti Rammole, kuid sai laupäeval magusa revanši, võites nii eelfinaali kui ka finaali. Marko Asmeri hoogu pidurdas roidevigastus, kuid laupäevaseks finaaliks andis valu järele ning rohkete kohavahetustega duelli Mario Vendlaga pööras Marko enda kasuks ja kindlustas Talvar Racingule kaksikvõidu. Frank Merilaht võistles Rotax DD2-klassis esimest korda ja näitas liidritega võrreldavat kiirust. Head finišikohad jäid pisiasjade taha, näiteks laupäevases finaalis trügis üks selgelt aeglasem kaasvõistleja juba esimeses kurvis ta rajalt välja. Kõigele vaatamata teenis Frank Eesti koolinoorte meistritiitli klassis Rotax DD2.

Mario Haugas tõusis ka EMV liidriks, vaid kahel etapil osalenud Marko ja Frank on vastavalt kuues ja seitsmes.

Rotax Mastersis võisid nii Jaakko Kuusk kui ka Priit Sei hellitada lootust kõrgetele kohtadele. Jaakkol läks reedene päev aga täiesti aia taha: eelfinaalis trügiti ta juba avaringil rajalt välja, finaalis katkestas tehnilise rikke tõttu. Laupäeval asus Jaakko eelfinaali fantastilise möödasõidumanöövriga juhtima, kui tõrkuvad pidurid kukutasid ta lõpuks viiendaks. Ka finaali lõpetas ta tihedas konkurentsis viiendana. Priidul läks reede paremini, eelfinaalis finišeerus ta kolmandana ja finaalis teisena, esikoht jäi vähem kui 0,4 sekundi kaugusele. Laupäevases eelfinaalis oli tema kord rajalt välja trügitud saada. Priit aga võitles lõpuni ja oli juba tõusmas neljandaks, kui väike sõiduviga ta uuesti kuuendaks kukutas. Finaalis hiilgas Priit kenade möödasõitudega ning kerkis järjest ettepoole. Viimasel ringil möödus ta seni võistlust juhtinud Erki Lehistest ja võttis väärt võidu. See tõstis Priidu ka EMV tabelijuhiks, Jaakko on hetkel neljas.

Kõige osavõturohkemas klassis Rotax Junior (Käinas 15 startijat) on heasse vormi tõusnud Ron Donald. Reedel oli ta eelfinaalis teine, finaalis jäi kõrge koht aga ülepüüdlikkusest tingitud väikeste vigade taha. Laupäeval tegi Ron kaks tublit sõitu ning jõudis mõlemal korral ruudulipuni kolmandana. Paul August Lääne parimaks jäi seekord kaheksas koht laupäevases finaalis. EMV tabelis on nende päralt vastavalt 4. ja 12. koht.