Tartu Rally avapäeva järel on absoluutarvestuses juhtimas Rainer Aus – Simo Koskinen, kelle edu Siim Plangi – Marek Sarapuu (Mitsubishi Lancer Evo X) ees on 5,7 ja Ranno Bundsen - Robert Loštšenikov (Mitsubishi Lancer Evo VI) ees 7,9 sekundit.

Klassis EMV1 on peale avapäeva liidrid Radik Shaymiev – Maxim Tsvetkov (Ford Fiesta R5).

Eesti meistrivõistluste arvestuses klassis N4 (EMV2) on peale avapäeva Aus – Koskinen, Plangi – Sarapuu järel hoidmas kolmandat kohta Roland Murakas – Kalle Adler (Mitsubishi Lancer Evo X), kaotust liidritele 8,6 sekundit.

Esiveoliste klassi EMV3 ja DMACK Trophy Eesti Juunioride meistrivõistluste arvestuses juhivad
Miko-Ove Niinemäe – Martin Valter (Peugeot 208 R2), kes edestavad Sander Siniorg – Karl-Artur Viitrat (Ford Fiesta R2) 11,2 ja Oliver Ojaperv – Jarno Talvet (Ford Fiesta R2) 16,6 sekundiga.

Läti ja Eesti meistrivõistluste 2WD2000 klassi ühisarvestuse üldliidrid on peale Tartu Rally avapäeva Ralfs Sirmacis – Arturs Simins (Peugeot 208 R2).

Klassis EMV4 on peale avapäeval sõidetud nelja kiiruskatset liidrid Karl-Martin Volver – Margus Jõerand (Peugeot 208 R2), kelle edu Gustav Kruuda – Ken Järveoja (Ford Fiesta R2) ees on 23,6 ja David Sultanjants - Siim Oja (Citroen DS3) ees 27,5 sekundit.

Rahvusliku E-rühma klassis EMV5 (E9) on peale avapäeva juhtimas Rainer Meus – Kaupo Vana (Lada VFTS), edestades Gert-Kaupo Kähr - Jan Pantaloni (Honda Civic) 9,8 ja Janar Tänak – Janno Õunpuud (Lada VFTS) 10,9 sekundiga.

EMV6 (E10) klassis on Tartu Rally nelja sõidetud kiiruskatse järel liidrid Ken Torn – Riivo Mesila (Honda Civic Type-R). Liidritest 27,2 sekundi kaugusel on Karel Tölp – Teele Sepp (Honda Civic Type-R) ja klassi kolmandana kaotavad liidritele 32 sekundiga Kristo Subi – Raido Subi (Honda Civic Type-R).

EMV7 (E11) klassis on peale avapäeva liidrid Tartu oma mehed Toomas Vask – Taaniel Tigas (BMW M3), kelle edu Mario Jürimäe – Rauno Rohtmets (BMW M3) ees on 6,1 ja Madis Vanaselja – Jaanus Hõbemägi (BMW M3) ees 8,6 sekundit.

EMV8 (E12) klassis juhivad avapäeval suurepärast sõitu teinud ja absoluutarvestuse kolmanda kohaga lõpetanud Ranno Bundsen - Robert Robert Loštšenikov. Klassi liidritele kaotavad 17 sekundiga Hendrik Kers – Janek Tamm (Mitsubishi Lancer) ja 32,8 sekundiga Rünno Ubinhain – Carl Terras (Subaru Impreza).

Veoautode arvestuses on peale Tartu Rally avapäeva juhtimas Taavi Niinemets – Marco Prems (GAZ 51A), kes edestavad Rainer Tuberik – Tauri Taevast (GAZ 51) 7,3 ja Meelis Hirsnik – Kaido Oru (GAZ 51 R5) 8,1 sekundiga.

Laupäeval stardib esimene auto esimesele katsele kell 09.28 ning võistlejaid ja pealtvaatajaid ootab kuus kiiruskatset, kogupikkusega 110,40km. Ralli viimane katse SS10Penetron (17,04km) on tänavuse Tartu Rally punktikatse. Tartu Rally 2015 võitjad sõidavad Tartus Raekoja platsil asuvale poodiumile kell 19.00.

Tartu Rally pealtvaatajate programm on 23.septembril ilmunud Autolehe vahel. Marek Lindmaa ja Margus Kiivri poolt juhitud ralliraadioks on XLTRAX ESTONIA, mis levib internetis http://www.xltrax.ee/

Tartu Rally kiiruskatsed on pealtvaatajatele tasulised. Rallipass, mis tagab pääsu katsetele ja Tartu Motoshowle maksab 15 eurot ja on müügil Tartu Olerex tanklates, lisaks Võru, Põlva, Põltsamaa ja Aovere tanklates ning Tartu Näitused keskuses. Ralli võistluskeskus asub Eesti Maaülikooli Tehnikamaja ja hooldusala Tartu Näitused messikeskuses. Avapäeva detailsed tulemused!