Speedway masinaklassis võitis kõik eelsõidud lätlane Denis Zvorigin (12 punkti). Meie lõunanaaber sai finaalivastasteks kolm sõitu võitnud, kuid ühe katkestanud Silver Soolepi (9 p) ning lätlase Maksim Vlasovi ja Martin Kimmeli (mõlemad 10 p), kes kumbki võitsid kaks sõitu ja lõpetasid kahes sõidus teisena, teatab Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon.

Finaalis jätkas Zvorigin oma võitudeseeriat ja võttis võidu, talle järgnesid Soolep, Vlasov ja Kimmel. Eelsõitude ja finaali tulemusena võitis karikavõistluste avaetapi Zvorigin (15 p), Soolep tõusis teiseks (11 p) ja Vlasov langes kolmandaks (11 p). Kimmel (10 p) pidi seekord neljanda kohaga leppima.

Külgvankritel võitsid kõik sõidud ja võtsid avaetapilt maksimumpunktid Joel Sudnikevitš – Bruno Bachman (12 p). Teise koha said nelja sõid tulemusena Raivo Sudnikevitš – Janek Reiles (6 p), kes olid esimeses kolmes sõidus teised ja viimases katkestasid. Kolmandaks tulid Simo Jäetma – Margus Rätsepp (5 p), nemad lõpetasid kolm sõitu kolmandana ja ühe teisena.

Quadidel võitis Tabasalus Carol Reesna (5 p), kes võitis kaks sõitu, oli ühes teine ja ühes kolmas. Teise koha saavutas Raul Kirt (5 p), tema võitis kaks sõitu, oli ühes teine, kuid sai ühes disklafi. Kolmandaks tuli Tabasalus Tanel Jurma (2 p), kes oli kaks korda teine, ühe korra kolmas ja ühes ei startinud. Kuna selles klassis oli sõitjaid vähem, kui karikavõistluste juhend ette näeb, siis Quadi klassis seekord Eesti karikavõistluste punkte ei jagatud.

Trekisõidu Eesti karikavõistluste järgmine etapp sõidetakse juulis, kuid täpne kuupäev ja toimumiskoht on hetkel veel lahtine.