Delegatsiooni juht, Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooni (EMF) president Andre Sepp, tutvustas peaministrile Eesti motospordi hetkeseisu ja lõppenud hooaja parimaid saavutusi. Lisaks käsitleti ka Eesti motospordi tulevikuplaane, kus EMF'i nõukogu liige Lauri Roosiorg rääkis Lange motokeskuse arengutest, kus põhirõhk on 2017 aasta juunioride motokrossi maailmameistrivõistlustel.

Peaminister omakord tutvustas delegatsioonile, kuhu kuulusid Eesti aasta motosportlane Aigar Leok, parim naissportlane Keity Meier ja tema treener Ilmar Kald, parim noorsportlane Hannes Soomer, esimese Põhjamaade naisena FIM karikavõistlused poodiumil lõpetanud Anastassia Kovalenko, Rahvuste krossil neljanda koha saanud Tanel Leok, Harri Kullas ja Priit Rätsep ning EMFi nõukogu liikmed Ain Kuusik, Ivar Kiil ja Lauri Roosiorg ning EMFi peasekretär Helen Urbanik, Stenbocki maja ning hiljem vesteldi vabas vormis sõitjate ja EMF-i liikmetega erinevatel Eesti motosporti käsitlevatel teemadel.

Peale peaministriga kohtumist viis Andre Sepp, kes on ühtlasi Eesti Riigikogu liige, külalised ka Pika Hermanni torni ja Riigikogu istungisaali, kus tutvustas nii torni ajalugu kui ka Riigikogu igapäevaeluolu.