Normann lööb kaasa BMW 325 Cup arvestuses ning lisaks eestlastest kaasvõistlejatele on selle võistlusklassiga rajal ka Soome võidusõitjad. Normann jagab autot Kasmar Tunderiga, kellega starditakse 45-minutilises kestvussõidus. Antud formaat näeb sõidu kestel ette juhtide vahetust.

Stardinumbri 97 all võistleva paari Tunder-Normanni elu rajal saab olema kibe, sest antud sõidus teevad kaasa teisedki kiired võidusõitjad. Samas sõidus astub üles näiteks eelmise aasta European Radical Mastersi teise koha omanik, noor ja talendikas Tristan Viidas. Viimane on paarimeheks Mikk Maatenile.

Suur Võidusõit on Põhja-Euroopa suurimaid ringrajavõistlusi. Lisaks ümberkaudsete riikide meistrivõistlustele on rajal võimalik näha ka kodumaise meistrisarja võidusõitjaid.

Lisaks võistlustele on võimalik osa saada koguperelaadast ning live-kontserdist. Esinejatena astuvad üles Elina Born ja Stig Rästa, Ines bändiga ning Koit Toome koos legendaarse Jaak Joala saatebändiga Radar. Esitamisele tuleb repertuaar kultusfilmist "Teisikud".