Tänavu 2003. aasta autoralli maailmameistri Petter Solbergi meeskonnas mehaanikuna töötav Oja osales Kanadas sõidetud etapil Petter Solbergi kõrval meeskonna teise autoga. On põhjust uskuda, et kõikide asjade sobivuse kõrval saame Ojat sellel aastal veel Petter Solbergi meeskonna Citroen DS3 Super Car autoga sõitmas.

Kuna meeskonna senine teine liige Alexander Hvaal enam tiimi liige pole, jäi üks auto vabaks. Kuna sarja promootor on seadnud karmid reeglid, siis pidi teine auto kindlasti rajal olema. Nii sai teoks sündmus, millest meeskonnas oli varem räägitud ja Oja pääses Kanadas MM-etapi starti.

Juba eelnevalt oli kokku lepitud, et Oja saab teha ühe treeningsõidu ja esimese eelsõidu, sest sellega on etapil osalemise kohustus täidetud. Oja selle eest eraldi raha meeskonnale maksma ei pea, kuid kui mõnel järgneval etapil tahaks teha kaasa juba täismahus, tuleb selleks raha leida.

Oja näitas Super Car Kanada finaali esimeses eelsõidus üheksadat aega, mis on debüüdi kohta väga korralik tulemus. Võrdlusena võib välja tuua, et Läti sõitja Reiniss Nitisš, kes on varasemalt ka juhtinud MM-sarja, suutis nelja eelsõidu peale Ojast vaid korra paremat aega näidata.

Etapi võitis endine WRC-sarja täht Petter Solberg, kes on ka sarja uus liider Toomas Heikkineni ja Reiniss Nitisši ees.