Kahe päeva peale sõitis Võrtsjärve ääres kiireima absoluutaja välja Aigar Leok, kes edestas vend Martinit minuti ja 10 sekundiga. Kolmandaks ja neljandaks tulid samuti Sõmerpalu klubi sõitjad Veiko Rääts ja Elary Talu, Rääts jäi teisest kohast poolteist minutit ning Talu omakorda Räätsast napid 6 sekundit.

E1 klassis oli Rääts Priit Biene järel teine, E2-s kuulus aga kaksikvõit Leokitele ning sama tegid ka Talu ja Palatu E3-s, kus teistest Sõmerpalu klubi meestest olid Riho Kollist 4. ja Mart Meeru 6. Seenior 40+ arvestuses saavutas ainus Sõmerpalu sõitja Vaido Kalm kolmanda koha, juuniorites oli aga Reio Timmi teine. Harrastajate klassis sai Timo Hermlin samuti teise koha, teistest klubi sõitjatest olid Kalev Kriis 9., Andres Arro 11. ja Päärn Raid 17.

Ka meeskondlikus arvestuses kuulus esikoht 151 punktiga Sõmerpalu motoklubi meeskonnale, kuhu kuulusid Leokid, Palatu, Talu ja Rääts. Sõmerpalu MK teine meeskond (105 p), koosseisus Kollist, Hermlin, Timmi, Kalm ja Meeru, pääses samuti poodiumile, kui nemad tulid RedMoto Racing (137 p) tiimi järel kolmandaks.

Sõmerpalu klubi krossisõitjad Tanel Leok ja Karel Kutsar heitlesid aga samal ajal MM-punktide nimel Lätis Kegumsis. Leok oli kuninglikus MXGP klasside sõitudes ja ka kokku 12., Kutsar sai MX2 klassi avasõidus 16. koha, kuid pidi teise katkestama, kuna ta tsikli käiguvahetuse hoob sai stardis toimunud kukkumises viga. Kahe sõidu kokkuvõttes oli ta 20.

Sõmerpalu klubi endurosõitjate järgmine võistlus toimub kahe nädala pärast Paikusel, kus sõidetakse EMV teine etapp, krossimehed aga on võistlustules juba eeloleval nädalavahetusel Saksamaal Teuchentalis toimuval MM-etapil.