Finaali pääsemise eelduseks oli oma poolfinaalis kolme parema sekka pääsemine. Esimesest poolfinaali Höljesi rallikrossirajal suutis Saluri alustada hästi, püsides esikoha konkurentsis. Viimasel ringil sõitis aga kaaskonkurent Saluri Renault Twingole tagant sisse ja lükkas ta rajalt välja.

Eestlane suutis rajale naasta, ent oli langenud viiendale kohale. Kuna kaks sõitjat, leedulane Ernestas Staponkus ja venelane Egor Sanin olid ka enne võistlusmäärusi rikkunud otsustasid kohtunikud nende tulemused tühistada. Nii tõusis Siim Saluri oma poolfinaalis kolmandaks ning pääses esimest korda karjääri jooksul sõitma EM-sarja finaalsõitu.

Finaali viimaselt kohalt alustanud Saluri suutis stardiga positsiooni võrra tõusta, kuid teisel ringil lakkas korrapäraselt töötamast tema Renault käigukast. Saluri suutis finaalvõistluse küll kuuenda kohaga lõpetada, ent kaotust võitnud taanlasele Ulrik Linnemannile kogunes 18,069 sekundit.

Siim Saluri teenis EM-arvestuses 15 punkti ning tõusis nüüd 19 silmaga jagama kümnendat kohta. Parim eestlane on endiselt Janno Ligur, kes küll Rootsist punktilisa ei teeninud, ent on 37 punktiga viiendal kohal.

Järgmine EM-etapp Super 1600 klassile toimub kahe kuu pärast, 2.-4. septembrini Prantsusmaal, Lohéac’i ringrajal. Rallikrossi Eesti meistrivõistlused jätkuvad järgmisel nädalal, kui 9. juulil sõidetakse Vasalemma ringrajal.