Plangi-Sarapuu asusid nii Kurzeme ralli absoluutarvestuse kui klassi N4 liidrikohale esimesel katsel ja ei andnud seda kohta kordagi käest. Lihtsalt ei tulnud aga midagi, Läti meeskond Janis Vorobjovs-Andris Malnieks (Mitsubishi Lancer EVO X) püsisid neil pidevalt lähedal ja pidavalt muutunud vahe kahe konkurendi vahel jäi lõpuks 11,34 sekundi peale.

„Me suutsime ralli esimesel päeval sisse teha korraliku edu (7,97 s) ja suutsime seda teisel ja kolmandal päeval hoida ja suurendada. Tegu oli väga hea konkurentsiga ralliga ja tänu Janis Vorobjovsile oli see väga põnev võidusõit,“ rääkis Siim Plangi.

Läti meistrivõistlustel on Plangi-Sarapuu kogunud mitteametlike andmete kohaselt 100 punkti, Vorobjovs-Malnieks aga 66 punkti.

Gustav Kruuda ja Ken Järveoja (Ford Fiesta R2) saavutasid Kurzeme rallil oma klassi viienda koha, kaotades klassi võitnud Grjazin-Feodorovile 1.42,65.

Läti meistrivõistlustel jääb sõita veel kaks etappi, millest esimene on Eesti meistrivõistluste eelviimane etapp, Tartu ralli, mis sõidetakse 25.-26. septembril.