Esimesed kolm etappi Portugalis, Poolas ja Soomes võitnud Pärn ja Morgan lähevad hooaja neljandale etapile vastu, olles liidrikohal, nende edu Tom Cave'i ees on 37 punkti. Tegu on selle aasta esimese asfaldiralliga MM-sarjas ja Pärn ning Morgan on selleks põhjalikult ette valmistunud. See hõlmas osalemist Saksmaa autoralli meistrivõistluste etapil, testi Riias, Bikernieki rajal, kus nõu oli andmas Markko Märtin ning ralli eelset testi Saksamaal.

"Kindlasti annab see meile hea enesetunde enne Saksamaa MM-rallit, eriti võrreldes eelmise aastaga, kui osalesime siin esimest korda ja see oli toona meile üldse esimene asfaldiralli. Väga oluline on see, et oleme nii Saksamaal sõidetud ralli kui testid teinud DMACK rehviga ja Ford Fiesta R2 autoga. Sellega oleme loonud endale ralli eelses ettevalmistuses samad olud, mis meid ootavad ees Saksamaa MM-rallil," rääkis Pärn.

Võrreldes kolme esimese ralliga, mis sõideti kruusal, on asfaldiralli Pärna jaoks pisut keerulisem. "Oma kiiruse osas võrreldes teiste Drive DMACK Fiesta Trophy sõitjatega, ei oska hetkel veel midagi ennustada. Kindlasti ei lähe me maksimumi kohe võtma, peame meeles pidama seda, et tarvis on lõpetada ja punkte koguda. Võrreldes kruusarallidega, kus tundsin ennast kindlamana, alustame kindlasti rahulikumalt, et saada sisse hea rütm," selgitas Pärn.

Neljapäeval sõideti ralli testikatse, mis läks Pärnal ja Morganil hästi, kui nad näitasid Drive DMACK Fiesta Trophy sarja sõitjate hulgas konkurentsivõimelisi aegu. Reedel stardib esimene auto esimesele katsele kell 9.38 Eesti aja järgi.

Neljapäevase testikatse video koos Sander Pärna ja James Morgani intervjuudega:

Reedesed katsed Saksamaa MM-rallil:

09.38 SS1: Sauertal 1 14,14
10.56 SS2: Waxweiler 1 16,40
12.19 SS3: Moselland 1 21,02
15.42 SS4: Sauertal 2 14,14
17.00 SS5: Waxweiler 2 16,40
18.23 SS6: Moselland 2 21,02