Kokku sõideti selles arvestuses 14 kiiruskatset. Võidu teenis rootslane Pontus Tidemand (Ford Fiesta R2), kellele Pärn jäi alla 4 minuti ja 38,3 sekundiga. Kokku lõpetas ralli JWRC klassis 9 ekipaaži.

"Laupäeva esimese ringi katsetele tagasi vaadates võib õelda, et neid oleks saanud kiiremini sõita. Esimesel läbimisel tegime samuti legendi parandusi ja seda nii teist ringi kui ka järgmist aastat silmas pidades. Eesmärk oli lihtsalt legendi täpsemaks saada," kommenteeris Pärn oma pressiteenistuse vahendusel.

Mullu veel neljarattaveolisel autol võistelnud Sander lisas, et teisel ringil õnnestus neil võistlustempot tõsta ja kaotus liidrile oli seal sekundi juures kilomeetri kohta. Viimasel päeval möödus Pärnast türklane Murat Bostanci ja nii langesid meie poisid kaheksandaks.

Pranatsusmaa ralli esmaseks eesmärgiks oli Pärnal katsed lõpuni sõita ja see sai ka täidetud. "Kui kiirust vaadata, siis reedese teise ringi katsetel näidatu annab lootust, et suudame kiirust veelgi lisada. Kaheksas koht ei paku rahulolu, kuid samas tõele aru andes oli see meie jaoks elu teine täispikk asfaldiralli," arutles Pärn.

Järgmine ja ühtlasi ka viimane JWRC osavõistlus sõidetakse oktoobri lõpus Hispaanias, kus võisteldakse taaskord asfaldil. "Ei ole Hispaanias varasemalt sõitnud ja ootame põnevusega sarja viimast etappi," lisas Pärn.

Enne Prantsusmaa rallit oli Pärn JWRC arvestuses kokkuvõttes neljandal kohal.