Teisel võistluspäeval läbiti 131,47 võistluskilomeetrit. Päev algas 35 km pikkuse katsega ning viimane kümnes katse oli 51 km pikk.

Pärna kommentaar: "Olud on lumisemad kui eile. Tänane pinnas pigem koosneb kinni pakitud lumest ja tegi sõidu selle rehviga keerulisemaks. Esimesel katsel kuskil poole peal käisime korra lumehanges. Jäin peale trampliini pidurdusmaaga hiljaks ja sõitsin sellele järgnenud kurvis külg ees hange. Õnneks jõudis auto ise hangest välja vedada, kuid aega kaotasime sinna umbes 10-15 sekundit. Peale seda oli rütm pisut häiritud ja katse kitsast osa oli raskem sõita, kus rööbas oli suurem ning laiem rehv ei tahtnud hästi selles püsida."

"Üldiselt võime tänase päevaga rahule jääda. Viimase 51 km katse läbimine tuli hästi välja. Proovisin sellel katsel pingutada ja sõita sama kiirelt ja sama agressiivselt nagu kitsama talverehviga. Põhimõtteliselt see toimis, aga üldine pidamine on laiema rehviga kehvem. Selle katse ajaga oleme üsna rahul. Mul on hea meel, et me tulime Arctic Lapland rallile, sest siin on suurepärased talveolud ja saime hea ettevalmistuse Rootsi MM-ralliks."