Teisel päeval võtsid Pärn ja Morgan omas klassis veel ühe katsevõidu, mis Eesti autoralli Juunioride meistrisarja arvestuses tähendas neile ühte lisapunkti. “Kahe päeva peale kokku 5 kiiruskatset võitnud Pärn ütles: ”Katsevõidud teevad rõõmu, sest lisaks lisapunktidele näitasime väga korralikku kiirust ja suutsime seljataga hoida ka kohalikke olusid hästi tundvaid lätlasi. Peaaegu kõik kiired eestlased ja lätlased olid Kurzemes kohal ja seetõttu on siin võita eriti magus,” rääkis Pärn.

“Tõeliselt mõnus on siin seda rallit võita. Tase nii Eesti kui ka Läti noorte rallisportlaste seas on täna kõrgel tasemel ja võidusõit käis läbi kahe võistluspäeva sekund-sekundis,” rääkis Pärn. Noormees lisas, et otsustava käigu tegid nad täna pikal kruusakatsel. “Pikal katsel tahtsime asjad paika panna ja see meil ka õnnestus. Suutsime seal teisi edestada umbes 10 sekundiga ja sellega võtsime suuremad pinged maha,” lisas Pärn.

Ralli finishis võitsid Sander Pärn – James Morgan teisena lõpetanud lätlaseid E. Blumsi – R. Vilsonsit 9,49 sekunidiga. Kolmanda koha hõivasid poodiumil vennad Rohtmetsad., kes Pärnast ja Morganist jäid maha 14,45 sekundiga. Pärna saarlasest kiire konkurent Rasmus Uustulnd katkestas võistluse teisel päeval rajalt väljasõidu tõttu.

Järgmine Eesti autoralli meistrivõistluste etapp sõidetakse 12-13. septembril Tartus ja selle ümbruses.