Kvalifikatsioonis sai Uusna oma grupis kolmanda aja. Esimeses stardis tekkis kividel külakuhi, kus Uusna suutis kinni jääda. „Kolmandast ringist sain hakata oma sõitu tegema ning tõusin juba korraks kaheksandaks, kuid siis tuli kividel kett maha," rääkis Uusna. "Sain õnneks suht kiirelt keti peale tagasi ning jõudsin ka paarist konkurendist mööduda. Lõpetasin sõidu 11. kohaga.“

Teises stardis sai ta esimesena minema ja hoidis kaks ringi kolmandat kohta. Kuid siis sõideti Uusnale kividel sisse, ta jäi lootusetult kinni, kaotas palju aega ning kohti. Sõidu lõpetas ta 13. kohaga.

„Kolmas start sain üsna viimaste seas minema ning kividel vajuti mulle peale, mille tõttu kukkusin ise nii ümber, et jalg jäi konkurendi tagaratta vahele kinni. Hiljem jäin veel korra kividel korralikult kinni ja sõidu lõpetasin jälle 13. kohaga,“ rääkis Uusna, kes etapi kokkuvõttes oli samuti 13. Etapi võitis Alfredo Gomez (Hispaania, KTM) Jonathan Walkeri (Suurbritanni, KTM) ja Colton Haakeri (USA, Husqvarna) ees.

„Hooajaga võib kokkuvõttes rahule jääda, sain hulgaliselt uusi kogemusi ning tutvusi. 2017 SuperEnduro MMi hooaja lõpetasin kokkuvõttes 10. kohaga. Siiani minu elu parim tulemus, kuna pole seni MMil top kümnesse asja olnud,“ võttis noormees talvise hooaja kokku.

Maailmameistriks tuli Colton Haaker 216 punktiga.

Võistluse kokkuvõte: