Horvaatias tuli eestlastel võistelda üpris kivise rajaga ning sõitjate elu tegi raskemaks ka pea 30 soojakraadi ja kohati lagipähe paistev päike.

Laupäeval oli Rannar Uusna (KTM) üldarvestuses kuues, jäädes võitjast itaallasest Maurizio Micheluzist (Husqvarna) maha minut ja viis sekundit. E2 klassis kuulus eestlasele aga inglase Tom Sagari (KTM) ja itaallase Diego Nicoletti (Beta) järel kolmas koht. Biene (Husqvarna) oli üldarvestuses 97. ja Juuniorite klassis 17.

Uusna hea esitus jätkus ka eile, kui ta lõpetas päeva absoluutarvestuses Sagari ja Micheluzi järel kolmandana, eestlane jäi britist 40 sekundit ja itaallasest 35 sekundit. E2 arvestuses kuulus Uusnale aga teine koht. Biene oli seekord üldtabelis 96. ja enda klassis 21.

"Hommikul tuli kohe katsevõit ning ülejäänud päeva hoidsin teist kohta. Viimasele katsele minnes oli mu edu Nicoletti ees 5 sekundit, kuid õlg hakkas enne seda jälle valutama ning viimase katsega langesin kolmandaks. Teise päeva alguses oli ajad jälle väga head, kuid teise ringi krossikatsel kaotasin palju aega. Võtsin igas hoolduses terve päeva jooksul valuvaigisteid, kuna teadsin, et lõpp läheb jälle napiks. Õnneks õlg nüüd ei valutanud ja E2 klassist tuli teine koht ning tänu eilsetele kiiretele aegadele lõpetasin kahe päeva kokkuvõttes ka üldarvestuses kolmandal kohal," võttis oma eduka nädalavahetuse kokku Uusna, kes osaleb eeloleval nädalavahetusel koos Aigar Leokiga Kreekas toimuval MM-etapil.