Õlavigastusest taastuv Rannar Uusna (KTM) tegi avapäeval ise mõned vead ning takerdus ka aeglasemate konkurentide taha ja kaotas seetõttu väärtuslikku aega. Päeva lõpetas ta absoluutarvestuses 20-ndal, kuid enda E2 klassis neljandal kohal. Veteranide klassis osalev Jaan Roolan (Honda) sai 180-nda koha, enda arvestuses oli ta 29. Priit Biene (Husqvarna) päev jäi aga kahjuks lühikeseks, sest ta tsiklil tuli esimene hammasratas lahti ja ta pidi katkestastama.

Uusna teine päev oli eelmisest parem, kui ta oli krossikatsetel üks kiireimaid nii enda klassis kui absoluutarvestuses, kuid kivistel katsetel sisse tulnud vead röövisid aega ning noormees lõpetas päeva E2 klassi neljandana ja absoluudis 14-ndana. E1 juunior klassis võistlev Biene sai raskel rajal samuti päeva lõpuni olles üldarvestuses 112-s ja enda klassis 17. Roolaan katkestas enduro katsel.

Uusna noppis avaetapilt 26 punkti, mis andis talle omas klassis neljanda koha, esikolmiku moodustasid kummalgi päeval inglane Thomas Sagar (KTM, 40 punkti), sakslane Marco Neubert (Honda, 34 p) ja itaallane Diego Nicoletti (Beta, 30 p). Biene oli oma klassi 26-s ja Roolaan veteranides 29-s ning kumbki neist avaetapilt punkte ei saanud.

Enduro Euroopa meistrivõistluste järgmine etapp sõidetakse 30.-31. mail Horvaatias Buzetis.