Tegemist on neljaetapilise talvise rallikrossivõistlusega, kus võisteldakse kolmes klassis: Supercar Lite, RX Academy ja Speedcar Xtreme.

RX Academy klassis, kus võetakse mõõtu korraldaja poolt välja pandud võrdsetel masinatel, võistelnud juuniorsportlane Marko Andreas Muru tegi oma töö ära hoolimata eelsõitudes saadud karmidest loosikohtadest.

„Oma eelsõitudes saime tulemuseks vastavalt 4., 3. ja 5. koha, aga siin pannakse kõik eelsõidud kokku loosi teel. Marko võttis end kõigil kolmel korral tugevamate gruppi, mis on sõidu mõttes muidugi hea, aga punktide kogumise osas läks sellega natuke nihu – punkte jagatakse siin kohtade, mitte aegade järgi ning seepärast ka üldarvestuses tulemuseks ainult 5. koht. Esimeses eelsõidus oli näiteks meie eelsõidu viimase mehe aeg kiirem kui teise eelsõidu esimese oma,“ kommenteerib neljandat etappi Marko isa Priit Muru.

„Kolmandas eelsõidus sattusime korralikumasse avariisse, mistõttu tolle sõidu ka katkestasime. Kohalikud mehhaanikud, keda oli ühel hetkel meie auto kallal töötamas lausa seitse, tegid aga korraliku töö ja saime poolfinaalis ka välja minna. Seal oli Marko tubli – käis kohe alguses jokkeris ära, sel ajal kui kaks soomlast esikoha nimel võitlesid. Kui tuli neil kord jokkerisse minna, läks Marko neist mõlemast mööda. Finaalis läksime ka sama taktikaga kohe alguses jokkerisse, sel ajal kui teised võrdlemisi aeglases rivis edasi sõitsid. Vastavalt, kuidas sealt rivist hakati omakorda jokkeris käima, läks Marko ka neist ükshaaval mööda. Vaid etapi üldvõitjast Trogenist ei õnnestunud mööda saada kuna otsustaval hetkel tuli meil sisse üks sõiduviga, “ lisab Muru.

Neljanda etapi Academy RX klassis võitis Sami-Matti Trogen, sarja üldvõitjaks tuli aga Jesse Kallio.

Speedcar Xtreme klassis kaasa tegev Ruve Veski sai sel korral kirja 11. koha, mis oli ühtlasi ka tema kohaks sarja kokkuvõttes. Etapi võitis Ole Henry Steinsholt, sarja üldvõitjaks tuli aga Kevin Hansen.

Järgmisena näeb Marko Andreas Muru ja Ruve Veskit võistlemas 5. mail Elva lähistel Kulbilohu rallikrossirajal, kui toimub rallikrossi Eesti meistrivõistluste esimene etapp.