Kokku kaheksa klassi peale startis Laitses 43 võistlejat. Neliveoliste klassis sai viiest startinust kahes esimeses voorus kiireima aja Raul Jeets ja nii polnud tal tarvis viimasesse vooru startida. Teise koha sõitis välja Ranno Bundsen, kes oli voorudes vastavalt kahel korral teine ja kolmandasse ei startinud. Kolmas koht kuulus Allan Ilvesele Margus Muraka ja Roland Muraka ees. Ranno Bundsen sai neliveoliste klassis tänavuseks Eesti meistriks, Margus Murakale hõbe ja viimase etapi võitnud Raul Jeetsile pronks.

Kaheveoliste ralliklassis oli kahes esimeses voorus kiireim Priit Ollino, sellega oli etapivõit taskus. Olulisem on aga see, et sellega kaasnes ka tänavune Eesti meistritiitel. Kaspar Koitla oli kahes voorus teine ja kolmandas kiireim, kokkuvõttes tähendas see teist kohta nii etapil kui hooaja kokkuvõttes. Kolmanda koha etapil sai Tiit Rattasep, kes oli rajal Roland Muraka võistlusautoga. Ja see kolmas koht tähendas talle kolmandat kohta ka hooaja kokkuvõttes.

Kaheveoliste sprindiklassis ei läinud etapp meistrivõistluste arvesse, kuna stardis oli neli võistlejat, etapi toimumiseks on vajalik viie võistleja startimine. Kiireim oli Laitses Martin Saar, kellele kuulub ka tänavune meistritiitel, teine oli Laitses Margus Jamnes, kellele hooaja kokkuvõttes pronks ja kolmas Tarvo Mardiste, kellele kuulub tänavune hõbemedal. Neljas oli Laitses Kalle Kask.

Sama saatus tabas ka klassi V18, kus startis kolm sõitjat. Kiireim oli Laitses Allan Popov, kes sai avavoorust kolmanda ja kahest järgnevast parima aja. Teine oli avavooru kiireim Ken Torn ja kolmas Sander Siniorg. Hooaja kokkuvõttes jagunesid medalid järgevalt: Ken Torn on meister, Allan Popovile hõbe ja Sander Siniorg saab pronksi.

V16 klassis oli osalejaid neli, kahes esimeses voorus sõitis parima aja Kenneth Sepp, kes oli ka võitja. Teine koht läks Niko Salminenile, kolmas Karl Jalakas ja neljas Andre Teder.

Veoautosid oli Laitses kuus, etapivõidu sai Argo Allik, Vaiko Sammu ja Sigmar Tammemägi ees. Meistritiitel kuulub samuti Argo Allikule Vaiko Sammu ja Mikk Mäesaare ees. Rahvasportlastest oli kaheveoliste klassis kiireim Siim Saluri, neljaveolistes Helmet Palm.