Eeloleval nädalavahetusel toimuv Saaremaa ralli jääb mitmete tiitlitega pärjatud rallisõitjale lahkumisetenduseks suurest spordist.

"Loodan, et oma otsusega rõõmustan kõiki lähedasi, kellele antud iga-aastased lubadused saab nüüd täidetud, ja pakkuda kõigile neile meelerahu, kes seda otsust on pikisilmi oodanud ja samuti sellest heameelt tunnevad. Fänne pean sellega kahjuks kurvastama!" rääkis Margus Murakas.

"Tänavu täitus täpselt 30 aastat mu esimesest sportrallist, milleks oli 1982. aasta kodukandi Paide ralli, ja see tundub hea verstapostina teha lõpparve spordialaga, mis kõigi nende aastate jooksul pakkunud naudingut nii endale kui loodetavasti ka rallisõpradele. Autospordiga tegelemine on andnud kogemusi, mida olen rakendanud igapäevatöös ja tavaliikluses. Kõigi nende aastate jooksul rallispordist hangitud kogemusi kavatsen edaspidi rakendada Prorehv Rally Teami juures, ja juba alustatud sõidu-ja autoalase koolituste läbiviimisel."

"Lõpetuseks tahaks südamest tänada kõiki neid paljusid inimesi, kes on mind nende 30 aasta jooksul toetanud eelarvete täitmisel ning abistanud võistlusauto ettevalmistamisel. Eriline tänu isale, tänu kellele kõik algas ja perele, tänu kelle mõistvale ning toetavale suhtumisele võistlemine nii pikalt võimalikuks sai," lisas Murakas.

Margus Murakas on oma karjääri jooksul võitnud autorallis 5 Eesti meistritiitlit ja ühe Läti meistritiitli, talle on omistatud NSVL meistersportlase nimetus, saavutanud esikohad nii Balti kui ka Põhjamaade karikasarjades, ja lisaks hulga teist värvi medaleid nii rallis, rallisprindis, ringrajal, rallikrossis, jää-ja lumeraja võistlustel.