Ka eilses esimeses sõidus teenis eestlane seitsmenda koha, teist sõitu alustas ta neljandalt positsioonilt, kuid oli sunnitud enne lõppu katkestama.

Tänases sõidus oli Aroni stardipositsiooniks viies, kuid sõidu jooksul pidi ta kaks kohta loovutama, lõpetades viimase sõidu seitsmenda tulemusega. Kollanokkade arvestuses teenis Aron kolmanda koha. Kaksikvõidu teenisid eestlase Prema Powerteami meeskonnakaaslased Max Günther ja Nick Cassidy.

"Alutasin kolmandast reast ja kerkisin kohe ühe kohe võrra, kui möödusin Callum Illottist. Tõusin neljandaks ja jälitasin mõnda aega Jensenit. Paraku oli minu taga väga kiire Joel Eriksson (rootslane teenis lõpuks kolmanda koha, olles ühtlasi ka kiireim "kollanokk" - toim.), kes minust suhteliselt kergelt möödus. Lõpetasin seitsmendana ja see on positiivne tulemus, arvestades, et tegu oli minu esimese Euroopa F3 sõiduga. Meeskond tegi suurepärast tööd, mina aga pean analüüsima statistikat, et näha, kuidas end veel arendada ja uues sarjas tõusta," kommenteeris Aron Prema pressiteenistusele.