Vabatreeningutel väga kiirelt liikunud Hitech Grand Prix võistkonna sõitja Ralf Aron püsis vihmaga sõidetud esimeses kvalifikatsioonis pikalt oma ringiaegadega parimate seas, aga lõpuks pidi leppima stardikohaga teise kümne alguses. Vahed olid sedavõrd väikesed, et kolmandast stardikohast jäi eraldama vaid 0,15 sekundit. Kahjuks lõppes esimene sõit juba avaringil kokkupõrke tagajärjel.

Teises kvalifikatsioonis aga lagunes käigukast, käike polnud enam võimalik vahetada ning tulemuseks olid 14. stardikohad teiseks ja kolmandaks sõiduks. Hungaroringil on aga möödasõitudeks väga vähe võimalusi ja seega oli punktikohale jõudmine keeruline. Finišijoone ületas Ralf nendes sõitudes 12. ja 13. kohal.

Ralf Aron: "Kuigi tulemustest ei paista see välja, olime auto lõpuks päris kiireks saanud. Märjal rajal sõidetud esimeses kvalifikatsioonis püsisin kuni viimaste ringideni parimate seas, aga otsustaval kiirel ringil oli rajal tihe liiklus ja aega parandada ei õnnestunud. Teist kvalfikatsiooni alustasin üsna enesekindlalt, et annab teistes sõitudes veel korralikud tulemused kirja saada, aga siis kadus käigukasti hüdraulikast rõhk ning sellega ka võimalus heale stardikohale ja heale tulemusele. Positiivne oli nädalavahetusel see, et auto oli kiire."

Euroopa F3 meistrisarja järgmine etapp toimub kahe nädala pärast Norisringil