Nädalavahetus Spas algas Aroni jaoks edukalt, sest juba vabatreeningutel oli ta kindlalt kõige kiirem. Kuna Spas oli kohal 39 noort vormelisõitjat, siis oli kvalifikatsioonis nö "puhast ringi" hästi raske teha ja nii sai eestlane kirja ringiaja, mis oli ajasõidu parimast vaid kümnendiku võrra aeglasem.

"Enda kõige kiiremal ringil pidin kahel korral tegema möödasõidu kahest aeglasemast sõitjast ja seetõttu ma kaotasin sel ringil ligi sekundi," kommenteeris Aron.

Kvalifikatsioonisõitude põhjal olid Prema Powerteami sõitja Ralf Aroni stardikohad esimeseks ja teiseks sõiduks vastavalt neljas ja teine. Avasõidus tegi eestlane hea stardi ja tõusis peagi kolmandaks, aga seejärel pidi mõned kohad loovutama ja finišeeris kuuendana.

"Alustasin sõitu päris hästi, aga seejärel hakkas tehnika veidi tõrkuma ja võib-olla polnud ka enda sõit kõige parem," nentis Aron.

Pühapäeval avanesid aga taevaluugid ja teine sõit kihutati vihmast märjal rajal. Esimesed stardijärgsed kurvid tõid endaga oodatult kaasa trügimisi ja segadust. Aron langes neljandale kohale ja kahjuks kõrgemale tõusta sõidu vältel enam ei õnnestunud.

"Olin treeningutel märjal rajal olnud kindlalt kiireim, aga me ei oodanud võistluseks selliseid olusid ja panime vist veidi auto seadistusega mööda," kommenteeris Aron. "Üritasin küll möödasõite, aga niipea kui eessõitjale lähemale jõudsin, oli veepritsmete tõttu nähtavus väga halb ja möödumine polnud võimalik."

Avasõidu esikümme startis kolmandale sõidule pööratud järjestuses ja seega startis Ralf viiendana. Taas oli esimeses kurvis trügimist ja väikseid kokkupõrkeid. Ja ühes neist sai ka Aroni auto veidi viga. Auto juhitavus kannatas ja ühes kiires kurvis sõitis Ralf suurel kiirusel teelt välja ning lõpetas rehvibarjääris.

"Auto oli balansist päris väljas pärast seda kontakti esimeses kurvis," tõdes Ralf. "Ühes väga kiires kurvis sõitsin üle äärekivi, auto tõusis õhku, tegin päris suure õhulennu ja maandusin seinas."

Kuna nädalavahetuse sõidud tõid kaasa katkestamisi ka teiste punktitabeli liidrite seas, siis tõusis Aron saavutatud punktide toel sarja kokkuvõttes kolmandale kohale.

Tema järgmine võistlus toimub juba järgmisel nädalavahetusel ja selleks on Itaalia F4 meistrisarja etapp Imola ringrajal.