Kvalifikatsioonis sõidetud ringiaegade põhjal kindlustas Aron endale parima stardikoha esimeseks sõiduks ja neljanda stardipositsiooni kolmandaks sõiduks. Kogu kvalifikatsiooni kiireim ring aga andis 17-aastasele eestlasele viis lisapunkti punktitabelisse.

Laupäeval toimunud esimest sõitu parimalt stardikohalt alustanud Aron tegi väga hea stardi ja hakkas iga ringiga kasvatama vahet lähimate konkurentide ees. 28 minutit + 1 ring kestnud võistluse finišis oli Aroni edu teise koha saavutanud brasiillase Joao Vieira ees kasvanud ligi kuuele sekundile. Kolmandana ületas finišijoone venelane Robert Shwartzman.

Pühapäeva hommikul toimunud teisele sõidule startisid esimese sõidu kümme paremat pööratud järjestuses ja seega pidi Aron alustama 10. stardipositsioonilt. Kahjuks aga suri stardihetkel eestlase autol mootor välja ja nii sai ta stardijoonelt minema alles eelviimasena ehk 25-ndana. Hea sõiduga tõusis Aron lõpuks küll 11. kohale, kuid punktilisa see ei toonud.

Kolmandat sõitu neljandalt kohalt alustanud Aron tegi väga hea stardi – jõudis esimesse kurvi kolmandana, paar kurvi hiljem tõusis juba teiseks ja 9. ringil möödus liidrina sõitnud tiimikaaslasest ning asus võistlust juhtima. Seda kohta ta enam ei loovutanud ja noppis kindlalt teise võidu.

"Olen nädalavahetusega väga rahul. Tiim tegi suurepärast tööd ja auto oli väga hea. Kahjuks küll suretasin teise sõidu stardis mootori välja, aga õnneks jagati selles sõidus poole vähem punkte ja seega konkurendid väga palju sellega edu ei saavutanud," kommenteeris Aron.

Kokkuvõttes teenis Aron 56 punkti ja sarjas teisel kohal on tema tiimikaaslane Guan Yu Zhou, kellel punkte koos 31.