Zandvoorti ringrada Hollandis ei paku eriti võimalusi möödasõitudeks ja seetõttu olid kvalifikatsioonisõidud olulise tähtsusega. Kahjuks ei saanud Ralf Aron kohe esimeses kvalifikatsioonis hoogu üles, aga seevastu teiseks ja kolmandaks võistlussõiduks saavutas Prema Powerteami sõitja vastavalt 6. ja 8. stardikoha.

"Ei teagi, miks kiiruse leidmisega aega kulus," nentis Aron. "Teises kvalifikatsioonis oli hoog juba oluliselt suurem, aga stardikohad oleksid võinud siiski paremad olla."

Esimeses sõidus saavutas Ralf Aron 14. koha, aga teenis siiski punkte uustulnukate arvestusse. Kuna Zandvoortis on möödasõitudeks võimalusi vähe, siis teises ja kolmandas sõidus finišeeris ta samadel kohtadel, millel ka startis. Uustulnukate arvestuses andsid aga need kaks sõitu vastavalt teise ja kolmanda koha. Tänu headele punktidele tõusis Aron ka Euroopa F3 meistrivõistlusel uustulnukate punktitabeli liidriks. Üldarvestuses hoiab eestlane kuue etapi järel kaheksandat kohta.

"Sel rajal polnud peale stardi ja esimeste kurvide praktiliselt kusagil mujal võimalik mööda sõita," kommenteeris Aron. "Positiivne oli see, et teenisin häid punkte uustulnukate arvestuses ja punktitabeli liidrikoht selles arvestuses on olnud ka üheks peamiseks eesmärgiks."

Järgmine Euroopa F3 meistrivõistluste etapp toimub kahe nädala pärast Spa ringrajal Belgias.