NEC sarja viimane etapp sõideti samas, kus hooaega ka alustati ehk siis Zandvoorti ringrajal Hollandis, kus oli kavas koguni kolm võistlussõitu. Kvalifikatsioon eriti edukaks Ralf Aronil ei osutunud ning eestlane pidi leppima kaheks esimeseks sõiduks vastavalt 7. ja 8. stardikohaga.
"Enamik konkurente olid mõned päevad varem käinud sealsamas Zandvoorti rajal testimas ning nad olid rajaga juba rohkem harjunud," kommenteeris Ralf Aron. "Meie kahjuks testisõitudele ei jõudnud, ja võib-olla ei saanud ise kah kõige paremini hakkama."

Esimeses võistlussõidus suutis Ralf oma stardipositsiooni kahe koha võrra parandada ja finišeeris 5. kohaga. Teises sõidus sai Ralf taas mööda kahest konkurendist ja lõpetas sõidu kuuenda kohaga.
"Esimene sõit kulges enam-vähem, kaotasin liidritele vaid ühes rajalõigus," nentis Ralf. "Teise sõidu algul aga murdus mul gaasipedaal pooleks ja pooliku pedaaliga oli suhteliselt ebamugav sõita!"

Kolmandasse sõitu startisid võistlejad teise sõidu tulemuste alusel ja Ralf alustas võistlust seega kuuendalt kohalt. Kuna enne kolmanda sõidu starti oli alanud vihmasadu, siis starditi ohutusauto tagant. Märjal rajal toimus palju möödasõite ja kergeid kokkupõrkeid, aga neid viimaseid suutis Ralf vältida. Mõned ringid enne finišit oli ta tõusnud juba teisele kohale, kuid liidrit enam püüda tal ei õnnestunud.
"Viimane sõit toimus vihmaga ja see mulle sobis," kommenteeris Ralf. "Seal oli päris palju võitlust, aga ma ei tahtnud riskida, sest oluline oli sõit lõpetada ja kogu sarjas teine koht kindlustada."

Vormel-Renault 1.6 Põhja-Euroopa karikasarjas võitis 16-aastane Gustav Adolfi Gümnaasiumi õpilane tänavu kaks sõitu ja oli neljal osavõistlusel teine. Kogu sarjas osales hooaja jooksul 23 erinevat sõitjat ligi kümnest erinevast riigist ja selles tugevas seltskonnas saavutas Ralf Aron kokkuvõttes 2. koha, mis on alles tänavu kevadel esimest korda vormelautosse istunud noormehelt väga tubli tulemus. Scuderia Nordica võistkond sai samuti teise koha tiimide arvestuses.


"See oli mulle alles esimene aasta vormeli roolis ja olen hooajaga kindlasti rahul," rõõmustas Ralf. "Alguses ei läinud ehk kõige paremini, aga lõpuks sain päris hea hoo üles. Selle eest suur tänu võistkonnale."