Kahe päeva jooksul peetakse maha kiirendusvõistlus, kus jagatakse nii Eesti kui Läti meistrivõistluste punkte.

Sellel hooajal on lätlased oma esimese etapi juba maha pidanud ning nagu ka eelmisel aastal, tullakse oma ühte etappi Tartusse koos eestlastega pidama. Sama ürituse raames algab ka Eesti meistrivõistluste hooaeg.

Eesti meistrivõistlused peetakse sellel aastal taas neljaetapisena. Kolm esimest võistlust toimuvad Eestis ning viimase etapi punkte minnakse jagama septembri alguses Lätti Bikernieki rajale.

Ka sellel hooajal on rajale oodata uusi ja kiireid masinaid nii Eesti kui Läti poole pealt. Ära märkimist vajaksid ilmselt Kristjan Käbi uus Chevrolet Monza, Veljo Einbergi Buick Grand National, mis oma 4,5-liitrise turbomootoriga suudab arendata jõudu üle 1000 hobujõu.

Häid aegu oodatakse kindlasti ka Mati Põllu Audi A4-lt, millega on mees juba testipäeval näidanud tulemust 10,3 sekundit. Läti poole pealt on Tartus rajale tulemas Maris Ozolins oma Mitsubishi Evolution 9 roolis

Võistluse raames peetakse maha ka puhtalt tänavasõidu autodele mõeldud võidusõit, mis kannab nime MRT StreetCar Drag. Selle ettevõtmise taga on noored ja ettevõtlikud mootorispordihuvilised Melliste Racing Team-ist.